reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

przyszedł płaszczyk ale ja grubasek jestem w tym płaszczyku dziewczyny ale nie ważne ja nie jem dużo to Tomuś taki duży będzie . :-DOczywiście bratowa zazdrosna i tylko powiedziała "no może być" ciekawe co M powie a jeśli chodzi o ciepłość to jest bardzo ciepły nawet tato powiedział a on zawsze krzyczy że cienkie;-)
Jakesowa jak chcesz to go pomierzę dokładnie i ci wyślę dokładne pomiary i zdjęcia bo chyba Cię interesował ten płaszczyk.

Carii gdzie jesteś? Jak Twoje wyniki moczu?

Idę odpoczywać..

reklama
Ewela czyli 100% facet rośnie:)Od małego nie lubi zakupów:)
MArtusionek wiesz bym się zdziwiłą ze byś wyglądała jak tap model w płaszczyku w 7m-ce ciązy hihihi.Jesteśmy wielorybki, najważniejsze ze ciepły i Tobie się podoba a bratowa niech zazdrości:)
CARRII się zaszyła i się nie odzywa:(
a mnie znów od wczoraj zgaga pali.Zmykam do M bo jakiś smutny dziś. Była moja koleżanka z córką Maja ma prawie 3 lata a nie mówi nic oprócz mama tata i abum.Jutro znów goście.Ale to już ostanie imprezy mam nadzieję.
Słodkich snów

Witam, dziś zalatana jestem, wczoraj też mnie nie było po u znajomych długo byliśmy. Byłam na zakupach, ale nie dzieciowych, tylko się rozglądałam, bardziej patrzałam za prezentami dla dzieciaków z rodzinki i takie tam zwykłe zakupk.
Dziś też przyszły koszule dla mnie z allegro, bo w razie co to nawet nie miałam.

Sorki, że nie po odpisuję, ale padnięta już jestem.

ewela no to z Tomaszka rasowy facet:))) ja bym sie z moim nie wybrala jeszcze bo by pewnie wyl jak syrena strazacka:)))
kaira popijasz mleko na ta cholere zgage???
martusionek no po pierwsze w zimowych plaszczach to sie rzadko jest "wylaszczonym" a juz w ciazy to nie ma sie co cudow spodziewac:)) teraz komfort i cieplo najwazniejsze a efekty wizualne.... a pal licho
ewelinka mozesz jeszcze plukac gardlo woda z woda utleniona to tez dobrze dziala choc smak jest raczej sredni
Gosia koszule do karmienia juz??

Witajcie
Jesteśmy już w domku urodzilam w środę o 18.15 syna Natana wazył 2200 ale jest zdrowy i to najważniejsze. Poród trwał 2 godziny więc poszło ekspresowo życzę szystkim takich porodów jak mój.
Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki obecne i przyszłe i mamuśki

Załączniki

• Zdjęcie0003.jpg
    Zdjęcie0003.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry