reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Mysza niestety nie pomogę w sprawie niani, bo nie mam, ale planuję kupić. Agata chyba ma.

Ola** babcia i mama jeszcze nie raz okazję będą miały na prezenty dla Julka

A to ja i mieszkanko mojej dzidzi, nawet nie wiedziałam, ze już taki duży jest. :szok:
DSCF9637.jpg

reklama
Witam, ja się szykuję do pracy:zawstydzona/y:
Mysza, ja tez polecam monitor oddechu AngelCare. Trochę kosztuje, ale najlepiej się sprawdził u kilku znajomych.
Gosia, śliczny brzuszek i chudzinka z Ciebie:-)
Zrobiłam już zakupy na allegro, tak więc pozostanie mi leżaczek, wanienka stojak i takie drobniejsze rzeczy. Butelki do karmienia wybrałam firmy MAM (mają bardzo dobre komentarze), a jak się nie sprawdzą to kupię Dr Browna. Laktator kupiłam z Avent. Zamówiłam tylko 10 pieluch tetrowych, mam nadzieję, że starczy. Kupiłam również kosz na pieluchy, akurat też na promocji. Nie mam zamiaru jedynie kupować typowej koszuli do karmienia (kupię taką zwykłą rozpinaną z przodu) i biustonoszy do karmienia.
U mnie dziś wieje i pada deszcz... tak jakoś smutno... pozdrawiam Was!!!

Ja polecam video nianie. Jetem super zadowolona. Widze co robi. Dla mnie super Ja mam tę
Topcom Europe - Babyviewer 4500

Miałam brac monitor oddechu ale stwierdziłam że zobacze po porodzie. I po tygodniu okazało sie ze zupelenie nie potrzebny a bardziej przydatna video niania, żeby nie latać i nie sprawdzać co robi

Gosiu przesliczny brzusio

Mysza - my mamy taką, jakoś nie pomyślałam o podglądaniu i w sumie mi to jest osobiście niepotrzebne, bo ja nianię ustawiam tylko wtedy kiedy Ada śpi mi w wózku na dole, a ja jestem u góry w domu, jak śpi na tym samym piętrze co ja jestem to nie latam, co jakiś czas ewentualnie zajrzę, a tak Adrianna jest wszędzie tam gdzie ja Niania elektroniczna BabyOno.
Kasikz - fajna ta niania, no ale cena też :/
Gosiu - super domek :tak:

Ostatnia edycja:
Gosiu super brzuszek rosnie:-)
Mysza ja na poczatku wcale nie myslalam o niani elektronicznej,ale jak Arturo kupil to doceniam to urzadzenie...
Tak to co jakis czas biegalam do malej bo balam sie,ze nie uslysze jak placze a teraz zamykamy drzwi,ogladamy tv i jak cos jest to dzieki niani slyszymy...
Niestety na nadajniczkach nie pisze nazwy.Pozniej moze uda mi sie odszukac karton to napisze nazwe.
W kazdym razie kupilsmy to w necie i placilismy jakies 30 € z kawaleczkiem.

Milego wieczorku

Witam:) nie spałam cała noc mam małe problemy z mężem i jego pracą dziś okaże się czy uda się mu przenieść.Jestem totalnie wykończona psychicznie przez ten długi week. Ale wszystko co złe szybko się kończy więc będzie dobrze.
Odezwę się później

reklama
Witam!

Kaira mam nadzieję ,ze problemy szybko miną i wszystko się pomyślnie ułoży!

Gosiu śliczny brzusio a mamusia chudzina, zazdroszczę do mnie na cmentarzu to wszyscy tylko mówili "ale grubasek jesteś":(

a ja tez dziś źle spałam i od 5 już chodziłam M zawiózł mnie z moczem do laboratorium i są takie straszne korki nie wiem czy ci ludzie jadą do pracy? chyba tak. Boję eis o ten mój mocz ,żeby był w końcu dobry.
a zaraz wezmę się za sprzątanie bo mam mieć jutro gości ma przyjechać teść z M wujkiem i trzeba coś przygotować.
Miłego dnia życzę!!!!

Do góry