reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ola, zgadzam się z Twoim mężem.Ty teraz leż, leniu****, oglądaj tv, czytaj, bo to ostatnie podrygi:)
idę chyba spać, bo dziś wcześnie wstałam a to już prawie 22:30 o staremu

reklama
kurcze na wątku wszystko dla maleństwa dziewczyny już torby do szpitala pakują :szok: i to nawet we wcześniejszej ciąży niż moja. i w ogóle o jakiś spodenkach piszą.ja nie mam żadnych.zgłupiałam.
leniu****ę na codzień,ale coś mnie na porządki naszło.dobrze,ze zmęczylam się tą podłogą ,bo gdyby nie to już szafki byłyby pomyte:) a tak odpuszczam temat do wtorku przynajmniej.

dobrej nocki:)

Ola** poczekaj może z porządkami tak jeszcze z 2-3 tygodnie wtedy będziesz mogła szaleć i poród szybciej może będzie. Ja nie zmywam podłóg i nie odkurzam już za bardzo, bo potem męczę się z bólem krzyża przez 2 dni.
I nie wiem o jakich spodenkach piszesz, pierwsze słyszę, ale powoli to się pakuj a przynajmniej miej wszystko w miarę przygotowane.

Dziewczynki zmykam cos obejrzec i spac.

Jestem z Jula sama bo Arturo szaleje na Hallowen-hihi.No tak to juz jest,ze jak ja wychodze to on siedzi z mala a jak on to ja siedze z nia...
W kazdym razie nie narzekam bo ciesze sie,ze ja mam i wole nawet juz posiedziec w domciu.

Do juterka.Buziole

Martusionek – łe jak szczupaczka przywozi to super sprawa, A. też uwielbia łowić, ale jakoś tego lata i początek jesieni czasu brak
Julitka – nie mam sporo, po prostu kombinuję, mam po 5 sztuk body z długim rękawem i krótkim, 5x kaftaników, 5x pajaców (w sumie już 3, bo z dwóch dziś Ada wyrosła), 2x jeansy, 2x bluzeczka, 2x spodnie dresowe, 3x rajstopki, 3x sukienka, 2x bluza, 2x sweterek i tyle i zakładam
- do spania body z długim rękawem
- jak zabraknie body to idzie w użytek pajac
- w dzień – body z krótkim rękawem, kaftanik, spodnie dresowa
- na wyjście – spodnie dresowe zamieniam na rajstopy i kombinezon do tego
- albo zamiast kombinezonu jeansy i sweterek/bluza i kurtka
Ten allegrowicz to jest ten klient A. u którego ja zamawiałam, wszystko dobrej jakości, ja jestem bardzo zadowolona
Ola** - życzę by ewentualna przeprowadzka nie okazała się końcem świata jak u mnie było na początku, no ale Ty będziesz mieć Julka to też inaczej, choć nie brak znajomych potrafi czasem powodować totalną depresję i dodatkowo ma się wyrzuty, że Dzidzia obok, a człowiek jeszcze by coś więcej od życia chciał
GosiaLew – polecam, ja mam nawet dwie książki tą SCHUDNIJ Z MONTIGNAKIEM - MICHEL MONTIGNAC i tą "Szczupła bez wyrzeczeń. Specjalnie dla kobiet" - Michel Montignac - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 30.50 zł (cena rynkowa: 33 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... teraz chcę sobie zakupić tą

hejka!

nie sądziłam, że tak szybko nadejdzie etap: przewrót na brzuszek --> jęki --> mama/tato przewraca --> przewrót --> jęki itd. :-) dziś to w ogóle apogeum, człowiek nie zdąży się podnieść po odwróceniu brzdąca, a on już się odwraca :-)

a, miałam napisać odnośnie produktów wzydmających i tej brukselki zjedzonej przez Lili, że dla mnie niezłym zaskoczeniem było, że pierwsze słoiczki dla bobasa (od 4 miesiąca) są z brokułami, kalafiorem, zielonym groszkiem :-)

od sprzedawcy baby-raj na allegro kupowałam ochraniacz i rogal do karmienia, jak dla mnie materiał ok

nie pamiętam co jeszcze miałam napisać
miłego dnia mimo święta skłaniającego do wspomnień i refleksji

Asiu-She, gdzie Ty?

Just - She na pewno do 25 walczyła by zaksięgować tą firmę, więc pewnie teraz łapie oddech choć ciężko, bo jednak to święto, też już o Niej myślę od jakiegoś czasu.
Agnieszka - a no takie to święto właśnie, żeby przypomnieć, że jednak życie przemija i nie wiadomo kiedy karta się zapisze :-(

[*] dla mojego Aniołka

[*] ...
[*] dla wszystkich forumowych i nie forumowych Aniołków

reklama
Ilonko- Ty wcale mnie nie denerwujesz,
bo każdy ma prawo powiedzieć, to co myśli...

Ja zapewne o kimś kogo bym nie kojarzyła tak bym nie napisała,
bo bałabym się tego właśnie, że mogłabym źle ją ocenić,
a tę kobietę niestety, ale kojarzę z czasów gdy pracowałam w sklepie...
i niestety, to było ładnych kilka lat temu i ta kobieta nie wylewała za kołnierz...

wiem, że to nie mi oceniać... więc jeżeli kogoś tymi słowami uraziłam, to PRZEPRASZAM...

Zapalam
[*] dla wszystkich Aniołeczków

Ostatnia edycja:
Do góry