reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Oj maz wycierpial i nic nie pamietal, wiec kawe na lawe polozylam to patrzyl na mnie jak bym to z jakiejs komedii zabrala...:wściekła/y: tak tak
anna ja mialam to samo najpierw w pachwinach potem gdzies na srodku i co zauwazylam ze mi nie tyle brzuch wysadzilo co tutaj gdzie spojenie łonowe ladnie wyrownalo sie z brzuszkiem dzis juz jest ok. Poczytalam w necie i w tych tygodniach to podobno norma.

zapomnialam co mialam napisac nadrobie pozniej...

reklama
kaska0201 - hej Kasia, jak Wercia?

jankesowa - jak ja dobrze znam to uczucie, jak się mąż upieje :wściekła/y: mnie szlag trafia od razu.

Dziewczynki kiedy wam się zaczęły "dolegliwości" ? Ja jestem w szoku, dziś rano myślałam, że będzie zwrot, teraz mnie dopiero puściło, tak mi było nie dobrze, jeszcze trochę mnie trzyma. :tak: i śpię, spię na potęgę. Moja teściowa mówi, że to nie dobrze :szok:, że nie jem słodyczy i dlatego brakuje mi cukru i chce mi się spać. :-p No nie wiem, u niej wszystko jest zawsze nie dobrze. :-(chociaż babka fajna. :tak:

agniesia ja slodyczy nie jem od 6 tygodnie bo mi po nich strasznie nie dobrze jest, zyje glownie owocami, mdlosci i wymioty od 6 do 13 tyg choc czasem i teraz mnie ze mdli np po slodkim....pieczywo typu placuszek jeszcze zjem ale czekoladowe ble ble...

Witam!

Jak się nic nie zmieni to jutro utulę moja Szymulkę :-) ogarnęło mnie dziwne podniecenie...mam nadzieje że tak już pozostanie. Jak mi położna powiedziała że o 7 mam być gotowa to spontanicznie odpowiedziałam że muszę nastawić budzić :-D

Proszę o kciukasy... jak się pozbieramy to dam znać.
Choć dzisiaj pewnie będę jeszcze zaglądać.

Ewcia &&& za wizytę

Kaśka - jak Wercia i przyjaciel kot? Sorka, ale póki co nie daję rady czytac cpp na bieżąco :zawstydzona/y:
Mysza84 - no to trzymam kciuki by Szymulek wydarł się niebawem wniebogłosy
Just79 - hehe osttanio zauważam mniej dziur w pamięci, ale może to tymczasowe ;-)
Kaira24 - pewnie, że wyspana :-p
Ola81 - jak wypisują to chyba wszystko ok :tak:

A my wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu 2 lata zleciało, ale nie wyszło tak jak sobei zaplanowałam, Ada potrafi zweryfikować plany.

Ok więcej nie dam rady napisać, bo lecimy na spacerek.

Dziewczynki kiedy wam się zaczęły "dolegliwości" ?

Agniesia ja wymiotowałam i to tak bardzo porządnie, aż do 6 miesiąca dokładnie 1 listopada ostatni raz wymiotowałam, więc nawet się nie wypowiadam, bo jak kolejna ciąża też taka będzie to oszaleję:szok::-p

Jak się nic nie zmieni to jutro utulę moja Szymulkę :-)

Mysza ogromne kciukasi trzymam za Ciebie i Szymonka:-D obyś Go jutro utuliła:-)

A my wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu 2 lata zleciało

Lilijanna wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy ślubu:-)

hejka dziewczynki
wpadlam tylko prosic o kciuki za dzisiejsza wizyte o 20.30
ewcia bede trzymac za Was kciuki ;)
mysza i za Ciebie i Szymonka tez :D jej ale fajnie ze jutro go przytulisz-tak wiec zycze by bylo szybko,sprawnie i w miare bezbolesnie :)

Aniołki,Ewcia kciukaski mocno zaciśnięte:)

doczytałam was.do Daaa smska napisałam,jak czegoś się dowiem oczywiście dam znać.

Mysza ale super,ze to już jutro!!!!!! :)

Mysza = czekamy na zdjatko i szybkiego powrotu do domku i do nas z Szymulkiem
Dziewczyny jaki rozm. pieluch teraz nosicie.Bo ja mam 2 ale wydaje mi sie ze czas na 3. tzn wasze szkraby:)

reklama
Do góry