reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Wysłałam PW Zjoli, napisałam sms do Myszy, może Ona ma do Niej numer, bo Jej lista kontaktów jest spora, ale na razie cisza. Może Mysza na porodówce :p

reklama
dziewczyny a Daa też coś się nie odzywa...i na ccp mamy nową ciężarówkę, ale na razie do nas nie zajrzała;)i Maruszka też się nie pokazuje u nas jeszcze.
ZJOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agatko,
a masz jakieś wieści od Oli81?coś się wyjaśniło?
muszę sobie dziś jakieś witaminy kupić, ale nie wiem za bardzo co wybrać-przyznam,że nie chcę jakiś drogich, które często mają taki sam skład jak tańsze.jakie witaminki na 3 trzymestr poradzicie

Ostatnia edycja:
A ja dziewczyny zaraz chyba oszaleje, nawet zła nie jestem tylko ryczec mi sie chce... za glupi pomysl mojego meza. Poszedł do pracy a tam ktos cos swietuje i sie upil....:szok::angry::baffled: o 10 godzinie pijany ja nie moge a my dzis na lecie do dziadkow idziemy, do kościoła, a zas na impreze i ja sie będe za niego wstydzic:zawstydzona/y::sad: ten człowiek nie mysli czy co. A humor mi sie popsuł zamiast byc wsciekla to mi sie ryczec chce:sad:
Do tego cały czas o zjoli myśle...

Witam
Jankesowa skąd ja to znam. :)Mój bardzo rzadko pije ale poszedł kiedyś na pożegnanie kolego z pracy o 8 rano o 12 już była bomba życia a o 17 mieliśmy iść na ur do mojego brata. Oczywiście nie dał rady i chorował potem jeszcze 2 dni. Tacy są faceci.
julitka ja biorę witaminy z kwasami Dhs i omega- nie jadam rybek .
Zmykam na zakupy i musze prasować ale pewnie poprasuje 5 rzeczy i mi się odechce.
A zjola nie odpisała.Wiec czekam dalej.

Jankesowa, mocno się napił?może jeszcze otrzeźwieje do czasu wyjścia.oj ci faceci, to jak dzieci się nieraz zachowują i nic nie poradzisz.każdy niby odpowiedzialny facet czasem walnie jakąś gafę.wierzę, że się wkurzyłaś, ale co to Kochana zmieni.podniesiesz tylko ciśnienie sobie i bobasowi
Kaira, a jakie to witaminy.ja w sumie ryb też mało jem, a ponoć w 3 trym właśnie omega3najbardziej pożądane.dodatkowo żelazo by się przydało, bo soku z buraka chyba nie przełknę

julitka, kaira moj tez rzadko pije ale jak juz zas wypije to za duzo ni musi i jest bomba, nawet go nie wyzwalam tylko powiedzialam ze sie zawiodlam... i jak bedzie pijany to nie pojde z nim ( to jego dziadkowie). Chyba szkoda mi nerowo bo nie umiem sie zdenerwowac tylko mi sie przykro zrobilo.

Witam się
Też czekam na wieści od Zjoli... oby dobre
Jankesowa kolejny przykład, że faceci są jak dzieci (nawet się zrymowało):) Spokojnie dla dzidzi.
Ola81, zeby to była fatalna pomyłka.
Julitko ja biorę feminantal metafolin+DHA, płacę 55 zł za opakowanie
Gosiu powodzenia w poszukiwaniu kurtki. Ja na razie bez problemu mieszczę się w swoje, ale mam wielka nadzieję, ze za jakiś czas się nie zmieszczę:) Wtedy pewnie cos kupie, zima już będzie w pełni, ale może na jakieś przeceny trafię.
She Emi słodka, zresztą stróż też:)
Agnieszka miłych urodzin
Martusionek też jestem wiecznie zmęczona, a drugi trymestr podobno taki fajny. Może to dlatego, ze pracuję, no i ten brzuch ciągle boli (znaczy ciągnie w pachwinach), mam nadzieję, że to nic złego.
Lilijanna
Ty to zorganizowana jesteś, posprzątane, pośniadowane, odpisane na forum i pewnie już na spacerku.. podziwiam
Ciekawe jak Mysza?
Pozdrawiam ciepło i słonecznie, bo u nas słoneczko śliczne. Nawet próbowałam męża namówić na mycie okien, ale on tak średnio... a wiadomo ja tylko jako nadzorca:)

co z tą Zjolą? :( nikt nie ma tel?
Myszą?
jakieś wieści bardziej dokładne od Oli81?

oj jakoś dużo tu niepwności ostatnio

She słodziutka:) i piesek strażnik prawdziwy

co do wanieniek to jak z ciuszkami co komu pasuje:) mi akurat taka duża potrzebna nie jest,bo tak jak Julitka napisała przesiadka do zwykłej wanny i tyle:) nie będę go pluskać w wanience za długo.poza tym kąpanie się z bobasem to wg mnie super sprawa:)no ale mam dużą to mam:)a postawię na pralce chyba
baldachim ja odpuszczam,mam ochraniacz na łóżeczko i właściwie tyle mi potrzeba więc ja kupilam pościel trzy elementową:)
łóżeczko stoi skręcone:)

Annas81 - właśnie idziemy na spacerek, ale w międzyczasie w końcu wyprałam Ady kombinezon - RĘCZNIE
Kasikz - Ty się pytałaś o pranie kombinezonu ze Smyka, my mamy ze smyka i na metce jest pranie ręczne i nie wolno wirować :eek: No ja mam to właśnie za sobą - fiu
Ola** - no gratuluję skręconego łóżeczka, teraz by się przydał materacyk
Jankesowa - mój też rzadko pije, najczęściej 3 razy w roku na zlotach audi, ale wtedy to choruje kolejne 2 dni
Kaira24, Julitka - miłego dnia
Zjola - ???

I chyba powoli można przypuszczać, że Mysza rodzi, bo nie odpisała na sms-a, a to do Niej nie podobne, no chyba, że mocno śpi. Ale wolę wersję Szymulka idzie do nas :-D

reklama
Do góry