julitka80
dni, których nie znamy...
Ola, Ty terrorystko!!!;-)ja jak się "macam"po brzuchu, to na mnie krzyczą, że dziecko strsuję.na szczęście mój malec póki co to miał ze 2-3 takie akcje cichości, no ale jeszcze ma trochę miejsca, a co będzie później.w ogóle to pamiętam jak na początku panikowałam, jak mówili, że łożysko mam na przedniej stronie i będę słabo czuła ruchy...bzdura póki co. a jeśli chodzi o ból porodu, to może to dziwne, ale ja się nie boję.wiem, że to naturalna sprawa i tak jak Ty najważniejsze, żeby z dzidziolem było ok.
aaa wiecie, zaczepił mnie kiedyś w sklepie jakiś dziadzio i uśmiechając się powiedział,że dla niego ciąża i nowe życie, to największy cud.i poszedł.na początku pomyślałam,że dziwny, ale później doszłam do wniosku, że w sumie, to takie miłei ciepłe słowa zwłaszcza z ust leciwego dziaduleńka
Just, no ja właśnie mówię o tch wielopakach.sama kupiłam 3pak bodziaków za chyba 20 zł, ale bawełna super.nie jakaś rzadzizna.
aaa wiecie, zaczepił mnie kiedyś w sklepie jakiś dziadzio i uśmiechając się powiedział,że dla niego ciąża i nowe życie, to największy cud.i poszedł.na początku pomyślałam,że dziwny, ale później doszłam do wniosku, że w sumie, to takie miłei ciepłe słowa zwłaszcza z ust leciwego dziaduleńka
Just, no ja właśnie mówię o tch wielopakach.sama kupiłam 3pak bodziaków za chyba 20 zł, ale bawełna super.nie jakaś rzadzizna.