reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewuchy mamy 2 zęby!!!
no i idą następne -byłam u lekarza dała homeopatyczne kropelki na ząbki bo tej chemii to ja mam dość i czekamy na kolejne:)

reklama
Dziewuchy mamy 2 zęby!!!
no i idą następne -byłam u lekarza dała homeopatyczne kropelki na ząbki bo tej chemii to ja mam dość i czekamy na kolejne:)

Ale super, tylko patrzeć jak zleci i będą zębowe wróżki przychodziły. :)

Ewcia - ... oj Ewcia...

Mysza Gosia - ale chłopy... wow... gratulacje, toż to już kawał dzieciaka z taką wagą.

Agata fajnie z tymi ząbkami:)musi to uroczo wyglądać,a nie płacze bardzo?

Gosiu dzięki za ciepłe słowa:)już mi lepiej,muszę być twarda i spokojna dla mojego niunia a nie rozpamiętywać,bo czasu i tak nie cofnę.a nawet jeśli to i tak by nic więcej zrobić się nie dało.
a Lublin zobaczymy,w niedziele m ma rozmowę i zobaczymy co zaproponują

Zjola już wyłażę z doła.dość smutków

decyzja padła...wózek jednak xlander XA ,mam dwa kolory na oku i nie mogę się zdecydować,no ale jeszcze dużo czasu:)
cały czas jestem głodna! nie wiem co się dzieje

Agata no to soczek za Ali ząbki
a056.GIF

Agniesia82
tez plamiłam na poczatku na brązowo. I zapytaj się naszej Agatki jaki lament podniosłam i płacz że się nie udało_Oj miała ona ze mną sie :-) A ona jedyna wierzyła że to Fasolka :-) No i okazało się że to ma rację :-) :-)

Ostatnia edycja:
Witam ja na chwilkę, mam wyniki i muszę powtórzyć test z glukozy bo wyszło 158:(po obciążeniu - przed 72 wiec ładnie. Jeszcze jakby mi się cukrzyca doczepiła to już w ogóle mam dosyć. Tsh ładne morfologia mocz też.
I jak myślałam czas przeziębienia trzeba zacząć boli mnie gardło.Weic woda z solą poszły w ruch od wczoraj.
A co do laktacydu ja też go używam i odpukać nie zdarzył sie jeszcze grzybek.A często dopadały mnie infekcje choć używałam rożnych środków czy płynów.
Olu ciesze sie że twój gigant tak rośnie, i już 32 tydz.Poprostu morda się cieszy. I jesteś twarda babka, każdego z nas dopadają dni kiedy musimy się wybeczeć, i pomarudzić. A twoje córeczki są z Wami codziennie. X-lander dobry wybór dużo moich znajomych go są zadowoleni, narzekaja tylko że spacerówka jest do nich tyłem,ja jednak kupię jedo fyn 4ds extreme.
Agatko no świetnie ze już 2 zabki co wróżka przyniosła:)
Agniesia82- a ja trzymię kciuki za fasolinkę:)
Mysza- rośnie rośnie jeszcze troszkę i będzie z Wami
ewciu- nie smuć się ja nie ogladałam twojego filmiku bo nie chce płakać już mam dosyć łez i smutku.
Jeżynko to od ciebie sie zaraziłam:p Kuruj sie kochana
ilonka26- jest szczęśliwy i już czekam na Ciebie:)

Ola81 - no wlaśnie ja mam takie brązowe te plamienia, ale są ... takie ze śluzem...:zawstydzona/y: i nie wiem, a dostalabym tej @ normalnej to bym miala z glowy, a tak to ciągle sprawdzam, co tam slychać

Kaira - dzięki za dobre slowo, to jak balsam dla duszy, wiesz sama, jak to jest, jak się czegoś mocno pragnie...

Ola** - ciesz się Julusiem, dzidzia odbiera wszystko w życiu plodowym, każde twoje wrażenie.

dzięki Kairko:)a co do spacerówki to ja wolę żeby niunio świat obserwowa,ł a nie mamusię:) mamusia go popodpatruje w gondolce:)
Agniesiu82 cieszę się cieszę! to taki przejściowy dół przed jutrzejszym dniem,ale mam nadzieję,że już będzie ok:)

a ja mam głupie pytanie odnośnie pierwszych ciuszków tzn rozmiarów? 56? kombinezonik np ? i jak długo maluch to ponosi? krótko nie?

Agnieszka
i opisik ząbkowy widzę już zmieniony:)no ale tyle zębów to hoho:)

Witam wieczorkiem...

dziękuję za te wszystkie ciepłe słowa...

Dzień należał do cięższych,
zapewne każdy kolejny 7 października taki będzie...

Niestety czasu się nie da cofnąć...

reklama
Ola** nie kupuj kombinezonu 56 bo Ci nie starczy na całą zimę, kup tak na 62 dziecko małe nie musi być dopasowane idealnie. Poza tym jak Ci sie urodzi 56 cm lub więcej to w ogóle nie założysz.

Agniesia a może ty testa w końcu zrób.

Do góry