reklama
Agniesia82
najważniejsze jest życie
Dziewuchy mamy 2 zęby!!!
no i idą następne -byłam u lekarza dała homeopatyczne kropelki na ząbki bo tej chemii to ja mam dość i czekamy na kolejne
Ale super, tylko patrzeć jak zleci i będą zębowe wróżki przychodziły.
Ewcia - ... oj Ewcia...
Mysza Gosia - ale chłopy... wow... gratulacje, toż to już kawał dzieciaka z taką wagą.
Agata fajnie z tymi ząbkamimusi to uroczo wyglądać,a nie płacze bardzo?
Gosiu dzięki za ciepłe słowajuż mi lepiej,muszę być twarda i spokojna dla mojego niunia a nie rozpamiętywać,bo czasu i tak nie cofnę.a nawet jeśli to i tak by nic więcej zrobić się nie dało.
a Lublin zobaczymy,w niedziele m ma rozmowę i zobaczymy co zaproponują
Zjola już wyłażę z doła.dość smutków
decyzja padła...wózek jednak xlander XA ,mam dwa kolory na oku i nie mogę się zdecydować,no ale jeszcze dużo czasu
cały czas jestem głodna! nie wiem co się dzieje
Gosiu dzięki za ciepłe słowajuż mi lepiej,muszę być twarda i spokojna dla mojego niunia a nie rozpamiętywać,bo czasu i tak nie cofnę.a nawet jeśli to i tak by nic więcej zrobić się nie dało.
a Lublin zobaczymy,w niedziele m ma rozmowę i zobaczymy co zaproponują
Zjola już wyłażę z doła.dość smutków
decyzja padła...wózek jednak xlander XA ,mam dwa kolory na oku i nie mogę się zdecydować,no ale jeszcze dużo czasu
cały czas jestem głodna! nie wiem co się dzieje
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Agata no to soczek za Ali ząbki
Agniesia82 tez plamiłam na poczatku na brązowo. I zapytaj się naszej Agatki jaki lament podniosłam i płacz że się nie udałj miała ona ze mną sie :-) A ona jedyna wierzyła że to Fasolka :-) No i okazało się że to ma rację :-) :-)
Agniesia82 tez plamiłam na poczatku na brązowo. I zapytaj się naszej Agatki jaki lament podniosłam i płacz że się nie udałj miała ona ze mną sie :-) A ona jedyna wierzyła że to Fasolka :-) No i okazało się że to ma rację :-) :-)
Ostatnia edycja:
K
kaira24
Gość
Witam ja na chwilkę, mam wyniki i muszę powtórzyć test z glukozy bo wyszło 158po obciążeniu - przed 72 wiec ładnie. Jeszcze jakby mi się cukrzyca doczepiła to już w ogóle mam dosyć. Tsh ładne morfologia mocz też.
I jak myślałam czas przeziębienia trzeba zacząć boli mnie gardło.Weic woda z solą poszły w ruch od wczoraj.
A co do laktacydu ja też go używam i odpukać nie zdarzył sie jeszcze grzybek.A często dopadały mnie infekcje choć używałam rożnych środków czy płynów.
Olu ciesze sie że twój gigant tak rośnie, i już 32 tydz.Poprostu morda się cieszy. I jesteś twarda babka, każdego z nas dopadają dni kiedy musimy się wybeczeć, i pomarudzić. A twoje córeczki są z Wami codziennie. X-lander dobry wybór dużo moich znajomych go są zadowoleni, narzekaja tylko że spacerówka jest do nich tyłem,ja jednak kupię jedo fyn 4ds extreme.
Agatko no świetnie ze już 2 zabki co wróżka przyniosła
Agniesia82- a ja trzymię kciuki za fasolinkę
Mysza- rośnie rośnie jeszcze troszkę i będzie z Wami
ewciu- nie smuć się ja nie ogladałam twojego filmiku bo nie chce płakać już mam dosyć łez i smutku.
Jeżynko to od ciebie sie zaraziłam Kuruj sie kochana
ilonka26- jest szczęśliwy i już czekam na Ciebie
I jak myślałam czas przeziębienia trzeba zacząć boli mnie gardło.Weic woda z solą poszły w ruch od wczoraj.
A co do laktacydu ja też go używam i odpukać nie zdarzył sie jeszcze grzybek.A często dopadały mnie infekcje choć używałam rożnych środków czy płynów.
Olu ciesze sie że twój gigant tak rośnie, i już 32 tydz.Poprostu morda się cieszy. I jesteś twarda babka, każdego z nas dopadają dni kiedy musimy się wybeczeć, i pomarudzić. A twoje córeczki są z Wami codziennie. X-lander dobry wybór dużo moich znajomych go są zadowoleni, narzekaja tylko że spacerówka jest do nich tyłem,ja jednak kupię jedo fyn 4ds extreme.
Agatko no świetnie ze już 2 zabki co wróżka przyniosła
Agniesia82- a ja trzymię kciuki za fasolinkę
Mysza- rośnie rośnie jeszcze troszkę i będzie z Wami
ewciu- nie smuć się ja nie ogladałam twojego filmiku bo nie chce płakać już mam dosyć łez i smutku.
Jeżynko to od ciebie sie zaraziłam Kuruj sie kochana
ilonka26- jest szczęśliwy i już czekam na Ciebie
Agniesia82
najważniejsze jest życie
Ola81 - no wlaśnie ja mam takie brązowe te plamienia, ale są ... takie ze śluzem... i nie wiem, a dostalabym tej @ normalnej to bym miala z glowy, a tak to ciągle sprawdzam, co tam slychać
Kaira - dzięki za dobre slowo, to jak balsam dla duszy, wiesz sama, jak to jest, jak się czegoś mocno pragnie...
Ola** - ciesz się Julusiem, dzidzia odbiera wszystko w życiu plodowym, każde twoje wrażenie.
Kaira - dzięki za dobre slowo, to jak balsam dla duszy, wiesz sama, jak to jest, jak się czegoś mocno pragnie...
Ola** - ciesz się Julusiem, dzidzia odbiera wszystko w życiu plodowym, każde twoje wrażenie.
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki.
Agatko gratulacje dla Ali!!!
Ja dzis dalej szukalam zabkow i znalazlam:-)To juz szosty-hehe.
Wyrastaja jak grzyby po deszczu
Milego wieczorku.
Buziaki
Agatko gratulacje dla Ali!!!
Ja dzis dalej szukalam zabkow i znalazlam:-)To juz szosty-hehe.
Wyrastaja jak grzyby po deszczu
Milego wieczorku.
Buziaki
dzięki Kairkoa co do spacerówki to ja wolę żeby niunio świat obserwowa,ł a nie mamusię mamusia go popodpatruje w gondolce
Agniesiu82 cieszę się cieszę! to taki przejściowy dół przed jutrzejszym dniem,ale mam nadzieję,że już będzie ok
a ja mam głupie pytanie odnośnie pierwszych ciuszków tzn rozmiarów? 56? kombinezonik np ? i jak długo maluch to ponosi? krótko nie?
Agnieszka i opisik ząbkowy widzę już zmienionyno ale tyle zębów to hoho
Agniesiu82 cieszę się cieszę! to taki przejściowy dół przed jutrzejszym dniem,ale mam nadzieję,że już będzie ok
a ja mam głupie pytanie odnośnie pierwszych ciuszków tzn rozmiarów? 56? kombinezonik np ? i jak długo maluch to ponosi? krótko nie?
Agnieszka i opisik ząbkowy widzę już zmienionyno ale tyle zębów to hoho
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Ola** nie kupuj kombinezonu 56 bo Ci nie starczy na całą zimę, kup tak na 62 dziecko małe nie musi być dopasowane idealnie. Poza tym jak Ci sie urodzi 56 cm lub więcej to w ogóle nie założysz.
Agniesia a może ty testa w końcu zrób.
Agniesia a może ty testa w końcu zrób.
Podziel się: