reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ewelinko rosnie na pewno!
Annas a ja liczę na to ,że w tym roku może uda mi się wyskoczyć na jakieś narty czy coś. w zeszłym roku nie miałam nastroju.a teraz niech niunio się hartuje.

w światełkach pamięci jest na świeżo zamieszczone takie opowiadanie, które już kiedyś czytałam,ale rozkleiło mnie na dobre:(
nigdy ten ból nie minie:(i mimo iż wiem,że Juluś jest teraz najważniejszy tak bardzo tęsknie za moimi dziewczynkami:(to nigdy nie minie
:(a to wszystko jest niesprawiedliwe,nie tak powinno być. nigdy nie zrozumiem czemu starciłyśmy nasze skarby.przecież wszystkie tak bardzo byśmy kochały nasze dzieci i kochamy

reklama
Dzieć śpi -UWAGA w łóżeczku...
No ale co miała zrobić jak matka wpakowała ją zmęczoną i poszła ciasto piec:sorry: mikser zagłuszał wszelkie odgłosy -jak już weszłam to spała i to na brzuchu i bez smoka wiec chyba będziemy odzwyczajać

Lili ja w dzień spałam z Alicją -raz że lubiłam dwa że ona lubiła trzy że dłużej wtedy pospałyśmy. Dla mnie najistotniejsze jest ze wieczorem po kąpaniu sama zasypia w łóżeczku i potrafi tak całą noc przespać -i nawet jeśli raz się zdarzyło że wzięłam ją do siebie to nic nie zmieniło. Teraz jak śpi w śpiworku (oczywiscie z gołymi nogami bo by się ugotowała) to zasypia jeszcze szybciej -może dlatego że ciaśniej???

Gosia ja nie wierzę w te przepowiednie pogodowe... w tym tygodniu miało lać...

ojj dziewczyny a u mnie chyba grzybek znowu come back:no::wściekła/y: chyba osiwieje przez to zeby wiecznie chodzic ze swedząca pi****. Przed tem antybiotyk pomogl ale na dobre 2 tyg i znowu jazda na calego. na czytalam sie w necie i bakterie lubia slodkie srodowisko a ja wlasnie prawie wcale slodyczy nie jem:eek: ostatnio ginek pytal czy czesto mnie lapie to powiedzialam ze nie bo tak bylo za to teraz:confused2: wiec bedziemy robic badanka. w moczu mi liczne bakterie wyszly nie wiem czy zle pobralam ale umylam i ze srodkowego strumienia:cool: ale bledem tez moze byc dlugie przetrzymywanie moczu w laboratorium ale nic pije duzooo wody i jem witamince C zaszkodzic nie zaszkodzi... a noz widelec pomoze.

ewelinko ojj to dopiero poczatki:tak: czuje ze bedzie jazda a dzidzia rośnie:tak:

DZIECI prze słodkie tylko schrupac takie ślicznoscie jest czego zazdroscic zdrówka przede wszystkim dla nich :-)

Agnieszka
gratulacje za zębolka

ola ,mysza za wizyte kciukasy

Reszte pozdrawiam bardzo serdecznie:tak::-)

Jankesowa ja od kiedy używam lactacyd do mycia to nie mam takich swędzących problemów,oczywiście nie wiem czy to tego zasługa,ale kto wie:)

no nic spadam z forum, bo tak cały dzień mi minie zaraz. a do prasowania wzięłam się. no a wieczorem usg,w końcu M zobaczy ten nasz skarb .dziękuję wszystkim za kciuki,bo mocno w nie wierzę.

Ja też stosuję Lactacyd feminę i nic mi nie dolega...więc polecam.

Zbieram się zaraz na wizytę, ale taką mam śpiączkę że szok.
Zmierzę sobie ciśnienie i najwyżej kawusię sobie zrobię.

Ja też używam lactacyd, ale emulsję, jest jeszcze płyn ginekologiczny i on jest troszkę skuteczniejszy, szczególnie na upławy. A lactacyd pomaga, bo ma kwas mlekowy, który łagodzi podrażnienia, teraz większość płynów do higieny ma kwas mlekowy, ale lactacyd ma chyba najlepsze opinie.

No a ja szybciej będę musiała chyba zrobić to badanie moczu niż planowałam, bo chciałam przy okazji badania cukrzycy za 2 tygodnie, ale jak mnie nerka nie przestanie boleć to zrobię to badanie jeszcze w tym tygodniu.

u mnie ok, tylko jakos weny do pisania brak :/ ostatnio maly mnie zestresowal bo sie caly dzien nie ruszal ale dzis juz daje popalić :-)

aaa i moje łózeczko od mamy przywieźlismy i narazie adam próbuje go doprowadzic do stanu uzywalnosci a jak mu sie to dobrze nie uda to kupimy jednak nowe choc mam nadzieje ze bedzie to stare bo i satysfakcja bedzie i michalek bedzie spał w maminym łóżeczku :-D i to zabytkowym hihi

reklama
Witam
Ilonko dziekuje za pamięć. też o Tobie pamiętam, TY, Karolcia, Anetha i ja jakoś tak blisko siebie miałysmy straty i zawsze patrzę co u Was. Czekamy tu z Kruszkiem na Ciebie. też miałam wszystkie wyniki ok, ale chyba jednak leki były potrzebne, bo wcześniej się nie udawało. A Ty będziesz jakies brała? Macie jakiś plan z lekarzem?
jeśli chodzi o leki to prawdopodobnie od początku będę brała luteinę, clexane i acard, ale wszystko przedyskutuję we wtorek na wizycie u nowego gina, szczerze mówiąc bardzo liczę na tego lekarza i ten zestaw leków, mam nadzieje że tym razem już się uda i szybko do was dołączę :) A jakie ty leki dostajesz??

Do góry