reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam wieczorowa pora....
Wybaczcie mi ale nie mam sil na nadrobienie zaległosci...Remont wysysa ze mnie ostatki sił jakie mam....
Wiec nie mam czasu posiedziec na kompie bo jak mam chwile wolna to zaraz ide sie polozyc ...
A wiadomo jak z remontem mega kurz, mega halas , potem sprzatanie i tak wkoło....
Poza tym wszystko u nas ok, dzidzia daje o sobie znac.... A mezowi wspolczuje i kombinuje jaki mu prezencik kupic za to ze on tak sie meczy najpierw praca, potem praca w domu ... ehhhh

Pozdrawiam wszystkich , caluski posylam waszym pociechom

Ja znikam spac bo trzeba rano wstac , gdyz przychodzi fachman drzwi wymieniac :/

reklama
Czesc dziewczynki.
Witam wieczorowa pora.

Mala spi,ja zaraz biore sie za podczytanie co pisalyscie...
Mialam dzis takiego lenia,ze sterta prania do poprasowania czeka...No nic zrobie to jutro...

Co do Justyny/dziewczyny mojego brata) to jutro ma zabieg:-( Biedaczka jest w strasznym stanie psychicznym...

A moja Julencja konczy dzis 9 miesiecy.Jak ten czas leci...
Bylam dzis w koncu dla niej po kurtke.Jutro wstawie wam zdjatko.

Milej nocki

Mamo Sowko zdrowka dla Bartusia zycze!!!

She a ta Ex to normalna chyba na umysle nie jest...

Glupie babsko wpieprza Wam sie w zycie a wcale nie ma do tego prawa.Nie jest juz z M wiec niech zajmie sie swoim zyciem...

A to,ze nazwala tak brzydko Emi to juz szczyt wszystkiego.Jakby ktos tak nazwal moje dziecko to wyszlabym chyba z siebie i napewno nie siedziala z zalozonymi rekoma.

Zadne dziecko nie zasluguje aby ktos je tak nazywal...

Witam się z rańca :-)

wstałam jak W wychodził i juz mi się spać nie chce...pewnie ten stan potrwa do 7 a następnie do 11 żadna siła mnie z łóżka nie ściągnie...ale oby nie.

ola** ja właśnie u nich kupowałam cały zestaw i wyszło mnie ok 600zł taniej niż mi proponowali w innych sklepach. Ostatnio wyceniałam u nich nawilżacz i też mi podali cenę 270zł a najtaniej jak mi się udało znaleźć (i to na allegro) to ok 290zł.

Dziękuję za info odnośnie chusteczek. Ja mam w sumie 10 paczek, ale teraz ja zaczęłam z tych zapasów już korzystać, bo moje Bambino mi się skończyły.
W sumie to czasami zamiast najpierw się zastanowić to zadaję szybciej pytanie. Przecież szpital to nie bezludna wyspa i jak mi się będą kończyć to mi W dokupi na dole w aptece albo z domu przywiezie, a jak robię jakiś problem z tego.

Miałam dzisiaj torbę pakować, ale wcześniej muszę sobie zakupić wszystko co mi do niej potrzebne i tak sbie wczoraj uświadomiłam że nie mam frotek do włosów i spinek...więc dzisiaj to zrobię i pakowanie przekładam na czwartek, bo jutro wizyta.

jankesowa a bęben odbezpieczyliście przed pierwszym praniem ? bo to najczęstszy błąd i właśnie daje uczucie jakby zepsutej i chodzącej pralki. Mam nadzieje ze szybko uda Wam się rozwiązać problem bo bez pralki to ciężko ;-)

Carri warto się przemęczyć...po remoncie będziecie mieli ślicznie.

Gosia i jak włoski ?!? Ja też muszę się wybrać i zrobić kolor, ale to może w połowie miesiąca.

No to zmykam chyba spowrotem do łóżka...

Miłego dnia!

Witam:) ja też się męcze od rana u nas pada taki deszcz że masakra.Dziś z rana myślałam że mam katar mówię A podaj chusteczki zapal światło i usłyszałam tylko co ci jest??????????? patrze a wszystko brudne z krwi a nos cały zawalony skrzepami, nic nie czułam. Potem nie chciał jechać do pracy bo się bał, to mu tłumacze że to normalne - on ostatnio ze mną ma male problemy.od pt mu marudzę ze brzuch twardnieje, wczoraj to już płakałam takiego doła dostałam po ur od wujka.Ma chłopak ostatnio wesoło z kobietą z humorami. Cały czas mi mówi że mam ciepło się ubierać a w domu zawsze przykrywa mi brzuch kocem. Takii fajny jest ostatnio.Pewnie za tydzień zaś mnie wkurzy ale narazie jest ok. Dziś na 14 zmykam na wizytkę. Pozdrawiam Was serdecznie

Dzień dobry:happy2:

Jestem mega niewyspana, ale co tam ja ważne, że Bartuś się choć troszkę wyspał, ale dalej ma rzadkie kupki:wściekła/y: nic musimy poczekać i zobaczyć czy przejdzie czy nie:no: lekarka powiedziała, że może to być od ząbków, ale nie musi (bo widziała, że kolejne wychodzą):sorry2:

Jestem... gdzie te czasy kiedy spałyśmy do 10tej... masakra tak się nie wyspałam

Kaira pewnie ze to normalne -mi dla świętego spokoju gin dał skierowanie na krzepliwość krwi. Zbadałam wyszło ok i tyle.

Mama sówka a to nie jakiś rota przypadkiem??? bo objawy identyczne -najważniejsze żeby dużo pił bo odwodnienie jest groźne

Daaa no remontuj -mnie też to niedługo czeka...

Mysza hehehe za niedługo Cię ściągnie o każdej porze dnia i nocy więc śpij dziewczyno śpij

Agnieszka naj dla Julci

Gosia np dziś ja ubieram Ali mega niebieski komplecik... jak zrobię zdjęcia to wstawię -będzie dziś blue i że to kolor dla chłopców mało mnie interesi:-)

Mama sówka a to nie jakiś rota przypadkiem??? bo objawy identyczne -najważniejsze żeby dużo pił bo odwodnienie jest groźne

Agatko może tak być, ale lekarka kazała 2-3 dni obserwować jak to się będzie rozwijać:tak: a poza tym na szczęście chce pić i jeszcze pije to takie specjalne z apteki, w którym elektrolity:tak: a jak tam Ala???

Witam Witam!

jakoś do tej pory kontaktowałam, a teraz czuję, że mi się oczy zamykają, a tu dopiero 9 dochodzi. No ale co się dziwić, jak najpierw jakiś koszmar mi się śnił (chyba po Asi opisach Ex, bo właśnie jakaś psychiczna baba mi się śniła, co nam jakąś krzywdę chciała zrobić), potem butla, małżon w kulkę się zwinął, że dla mnie za wiele łóżka i kołdry nie zostało, a za chwilę młody zaczął chyba kupę produkować, bo tak się wił i kopał w łóżeczku (oczywiście przez sen ;-))
A teraz dumam, czy próbować brać się za mycie okien, czy wybrać dreptanie za wózkiem ;-)
Ale w końcu udało mi się puścić pralkę, żeby w dzień trochę na balkonie obeschło.

A wogóle jaki dziś dzień? wtorek czy środa? rachubę straciłam ;-)

reklama
A dziękuję -Alicja zdrowa, rośnie mierzy już 70cm i waży 8 kg wiec jest co nosić:sorry: plecy już matce siadają ale w końcu umówiłam się do ekarza i zabieram się za siebie bo coraz słabsza jestem... Ala zdrowa jak koń

Just teraz właśnie młoda śpi na balkonie -przyjemne z pożytecznym -Ona nie ma problemu z zaśnięciem bo wystarczy 30 sekund i śpi -podczas gdy w łóżeczku kokosi się i kwęka, dodatkowo na "świeżym" (hmmm warszawaskim) powietrzu przebywa, mieszkanie się wietrzy a matka już prysznic zaliczyła, tapetę i teraz cappuccino i komp -gary czekają na S...

Do góry