reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ja dziś tylko na chwilkę -lecimy z S na zakupy i jakąś pyszną kawkę:-) później szkoła rodzenia i już będzie ciemna noc:-(

Ewela no ale rwa to nic takiego -tzn boli jak diabli i moze spowodować że nie będziesz mogła chodzić ale -nikt nie powiedział ze to to. Ot może dzidzia na nerwach się położyła i uciska:tak:

Chorych snów ciąg dalszy -ale były takie dojechane że już mi się nawet nie chce o tym myśleć :confused2: jakby ktoś potrzebował scenariusza do filmu to sie polecam

Mały kangurek wczoraj rządził -jako że leży po prawej stronie i robi mi z tego boku bańkę postanowiłam Ją przechytrzyć (naiwna:confused2:), położyłam się na lewym boku i czekałam aż sobie spłynie.... zaparła się nogami, wbiła mi pupę w wątrobę i myślałam ze zdechnę -kłuło, bolało, szczypało, oddychać nie mogłam -i tak od 20 do 23 -oberwało się i małej i S...

Ech uciekam poczytać co na innych watkach
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dzionka:tak:

reklama
Oto więcej zdjęć Naszego kochanego Bartusia:-D

DSC02369.jpgDSC02372.jpgDSC02380.jpg

wasnie wrocilam od gina mały ma 20cm dugosci, waży 470gram i wszystko zdrowe, mam zdjecie,ale nie wyraźne,wiec nie bede go wrzucac. Moj mały słodziaszek :*

Ewela to super, że wizyta udana, maluda rośnie no i najważniejsze, że dzidzia zdrowa :-D
Mama Sówka synek prześliczny, a te usteczka jejciu :-)

Dziewczyny, czy to normalne, że w 2 trymestrze ma się objawy z 1? Tzn wymioty, mdłości, zawroty głowy i wstręt do wszystkiego co jest jedzeniem? Zaczynam się o siebie martwić... Cokolwiek zjem staje mi to w gardle...

She, w sumie niewiem,ale chyba normalne, ja zauwazyłam u sibie teraz,ze jak rano wstaje to miewam mdłosci, wiec spoko luzik. A kiedy masz wizyte u gina?

reklama
W poniedziałek idę zrobić posiew i zapiszę się do nowego gina, więc pewnie coś po 1 marca...

Do góry