reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)

Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! popłakałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jak to cudownie brzmi -gratuluję -naprawdę radość wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny, czy kobieta w ciąży może zażywać coś na uspokojenie? Np. pić melisę?

She melise chyba tak,w koncu to zioło. Ale mnie boli z lewej strony jakby biodro,ale z tylu :-( az moj D.termofor z goraca woda mi zrobil.

Mamo sówko gratuluję!!

Ja wróciłam właśnie od lekarza... Dostałam póki co luteinę dopochwową 2x2 i mam łykać pół polopiryny dziennie. Zastrzyki włączymy w niedalekiej przyszłości. Dzwoniłam do mojej pani dr i powiedziała, że to rozwiązanie tez jest ok. Więc się nie przejmuję.

Spadam coś zjeść i się umyć, bo dzisiaj cały dzień tak zalatany, że padam :sorry::sorry:

Hehe Mamo Sówko a ostatnio na wieściach pytałam o Ciebie czy coś wiadomo, normalnie nosa miałam :-)
Uwielbiam takie wieści od rana, moje GRATULACJE. Nie ma nic piękniejszego niż maleństwo w naszych ramionach, nawet jeśli udaje żółwika :-D
Tak jak Agatka napisała - łzy w oczach ze wzruszenia.

A ja od dzisiaj na L4, w poniedziałek w pociągu zasłabłam, nikt nie zwolnił miejsca, wszyscy się gapili, no to kolejna rzecz to były łzy - poryczałam się jak dziecko :zawstydzona/y:
A wczoraj jadąc do pracy - zemdlałam w pociągu :eek:

reklama
Ewela może rwa kulszowa?? w miejscu nerki -tak się wydaje -jak zacznie boleć pośladek i noga to przerąbane:eek:

Teraz to mnie wystraszyłaś nie na żarty, boli mnie tak jak mowisz, tyle,ze noga nie tak bardzo, w sumie ta noga to mnie boli ,ale na dole ,bo chyba znowu zakrzep mi sie zrobil, teraz niewiem, ale powiem dzisiaj ginowi o tym,bo to bynajmniej dziwne jest.

Do góry