reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Czy łykać na to nospę ?
Łykać, nie zaszkodzi, a może pomóc.

jeżynka - no gdzieś tam w maju, póki co żeby nie było rodzeństwa ;-)

SMS od Eweliny:
"Z dzisiejszej wizyty... Mam krwiaka wielkości pęcherzyka ciążowego. Dobrze to nie wygląda, ale ciąża póki co się rozwija! Leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. 8.10 USG."

No to kazałam Jej leżeć i poczytać dobrą książkę ;-)

Ok spadam, będę wieczorem, jak A. mi "pozwoli" :-p

reklama
mysza czyzbys sie juz szykowala?!?!?!te objawy mi wskazuja na jedno,ale musicie jeszcze troszke wytrzymac!!!
ewelina tak jak pisalam..ja tez mialam krwiaka-tez byl wielkosci dzidzi....niestety ja nkie bralam na poczatku na niego ZADNYCH lekow....jak bylam w szpitalu(wted z infekcja woreczka)przepisali mi tam dupka....po tygodniu brania duphastonu na wizycie u gin po krwiaku nie bylo sladu!!!wiec "trzymal sie nas" ok 3tygodni....spokojnie....musisz 'to przelezec'.....a Slodzitka miala dlugo krwiaka i to mega duzego....i wszystko jest ok....juz sie pewnie szykuje do narodzin Laury :))) wiec nie denerwuj sie bo wiele dziewczyn mialo krwiaki i ciaze sie ladnie rozwijaly\rozwijaja....najwazmiejsze ze dzidziol sie rozwija :)

Czesc dziewczynki.

Ale jestem nie wyspana.Mala znowu sobie urzadzila nocne buszowanie-tym razem o 2-hihi.

Pati z pewnoscia zaprosze Justyne do naszego forum.Wiem co wtedy sie czuje i wygadanie sie pomaga.Tymbardziej,ze sa tu kobietki co przezyly to samo.
Na razie nie mam od niej zadnych wiesci...Wiem,ze moj brat wczoraj od razu jak wrocil z nocki to do niej pojechal i pobedzie tam pare dni...

To jest straszne jak czlowiek ma plany a wszystko szlag trafi...

Ona juz mi podsylala zdjecia wozkow jakie jej sie podobaja itd...

Odezwe sie kochane popoludniu.Ide teraz robic golabki.Kupilam dwie mega kapusty:-)

Buziaki

Mysza u mnie biegunka i ból pleców pojawiły się w szpitalu pare godzin przed skurczami.ale jak mnie badali wtedy odrazu niec nie zauwazyli byla to godzina 10ta,a o 17tej główka zaczęła napierać,a wieczorem przylazly skurcze,plecy bolaly koszmarnie caly czas.
nie chcę straszyc oczywiscie!!!ale warto sprawdzic

Just ten link swiat dziecka:) dla tatusków idealny,normalnie M jak dziecko! chodził strzałeczkami po wirtualnym sklepie i miał dobrą zabawę!

Ewelinko trzymamy kciukaski cały czas!
Kaira super ,ze serducha posłuchałaś:)

swędzą mnie rozstępy na brzucholu

Ostatnia edycja:
a to my z dziś:) rozstępami nie przeraźcie się:) 78kilo:p idę na rekord.a najlepsze ,ze policzyłam,ze nawet jak mi by jakimś cudem zeszło 10przy porodzie to i tak do zrzucenia zostanie mi 15 kilo jakby nie liczyć:)

znalazłam ładowarkę:)

Załączniki

• kończymy 31tydz.jpg
    kończymy 31tydz.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki!
wczoraj nie pisałam bo załapałam doła ale dziś jest lepiej...
Wczorajsza wizyta, krótka ale wszystko ok. po 11.października test z glukozy... i jedyne co mnie zmartwiło to 10 kg do przodu ale może to przez luteinę , którą dalej biorę...
Wczoraj była koleżanka z pracy i powiedziała że 15.10 mamy imprezę integracyjną z okazji dnia nauczyciela... rozpłakałam się do M że nie pójdę bo wiadomo każda z nas wie jaki to dzień ale M powiedział,żebym szła przecież mój Aniołek na pewno by nie chciał aby mama siedziała smutna wiec się zastanowię, najwyżej rano pójdę ko kościołka a potem na cmentarz...

Jeżynka ja też dziś w nocy miałam taki sam ból jak ty i w tym samym miejscu myślałam że pod sufit wyskoczę. Ale na razie jest ok.

Dziewczyny a przede mną wyzwanie cztery worki ubranek od sąsiadki... mam zajęcie siedzę i oglądam....

Ewelinko będzie dobrze leż i odpoczywaj

A tak dal śmiechu mój kochany pies pije ze mną sok jabłkowy...

Ola śliczny brzuszek i śliczna mamusia

pozdrawiam

Do góry