reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
A na jaki rozmiar Szymonkowi już kupujesz ciuszki ?
śpiochy, które ma na przykład w tej chwili na sobie są na 68 ale to już ich ostatnie chwile, bo jak się Szymek wypręży to śpiochy wyglądają jakby miały pęknąć ;-) więc teraz pora na 74, choć tak naprawdę to powinnam zmierzyć te śpiochy i porównać z wymiarami podanymi w aukcji. Teraz jest taki moment, że 68 już praktycznie za małe, za to w pajacach 74, które ma gubi się ;-)
A Ty Mysza, już faktycznie tych malutkich ciuszków nie kupuj, bo potem szkoda jak wiesz, że raz założyłaś i już trzeba odłożyć, bo za małe

Just zaraz porównam te body od sylwiny z innymi i napiszę Ci czy rozmiarówka w miarę normalna czy jakaś mniejsza.

ola no to jak macie łączone to pewnie w dresach wygodnie się tam wybrać, chyba że są jakieś szatnie. Bo na leginsy to chyba dzisiaj zdecydowanie za zimno.
A ile macie tych spotkań jak po 1godzi tylko ?

ewelinko to jest brudzenie wiec to normalne czasem, fasolka sie zagnieżdża w macicy i czesto powstaje wtedy taki krwiaczek ktory sie potem odrywa i w ten sposob takie brudzenie czasem jest z krwia bo wszystko jest mocno ukrwione w srodku wiec ma prawo i byc krew o tutaj jest fajnie to pokazane http://kobieta.onet.pl/wideo/6024371,47,1,1,relacjetv.html no akurat chyba nie ten link wstawiłam ale nie umie znaleźć tego filmiku o krwawieniach w ciazy...., teraz i tak nie masz na nic wpływu. trzeba wierzyc jak tylko sie da, a my tu wierzymy i za ciebie i pisz do nas bo teraz musisz sie wygadac bierz laptopa na stoliczek obok łóżka i pisz a nie uciekaj bo to i tak nic ci nie da tylko bedziesz sie zadreczac myslami a tutaj chociaz ci czas szybciej minie do wizyty no i jeszcze moge ci polecic wejdz sobie tutaj www.iplex.pl masz filmiki do ogladania za darmo

Ostatnia edycja:
Mysza we wtorki i czwartki są zajęcia więc dwa razy w tygodniu .na stronie szpitala przeczytałam ,ze 6tygodni trwa taki cykl zajęć.ale nie wiem czy to aktualne info więc dowiem się jak pójdę czy coś się nie zmieniło.

ale wiecie co jakos jak sobie to wyobrazam czuję ,że faktycznie już czas pomału coś kupować dla Julka bo to już nie tak dużo czasu nam zostało:)

olu to kupuj u tej allegrowiczki co mysza i u tej co ma ona napisane w aukcjach (ja u tej meja -jakos taksie nazywa) no i ciuszki sa super chyba ze chcesz cos bardzo kolorowego z nadrukami, ja mam duzo bez nadrukow takie po domu kaftanik+śpiochy lub półśpiochy+body lub kaftanik no i maja one rozpinane cale te body wiec lepiej bedzie sie zakładac

Just porównałam body od sylwiny do takiego ze smyka...i to ze smyka minimalnie większe, ale dokłownie minimalnie i to bardziej na długość niż na szerokość.
Natomiast większe niż te ciuszki od RYS47, choć nie wiem czy kiedyś kupowałaś od nich,

ola** nie nie dużo...ale w sumie to Ci zazdraszczam, ja mam już wszystko i właściwie teraz nie mam co robić.
Brakuje mi jedynie takich pierdółek...dzisiaj sobie przypomniałam np o podgrzewaczu.

spoko Pati za tydzień zacznę się ogarniać:) zrobię sobie liste i powoli sie porozglądam:) ale to w czwartek za tydzień:)po środowym usg albo w weekend zobaczę.bo jeszcze czeka mnie rocznica odejścia dziewczynek:( i kupowanie ciuszków materacyka itd jakoś nie wiem czy w tym momencie mi wyjdzie:(

Mysza Ty to masz rzeczy z nadwyżką;) ale za to jesteś przygotowana,a ja w lesie

reklama
ola** jeszcze trochę czasu masz... akurat żeby zdążyć. A ja teraz siedzę i wymyślam...

Ostatnia edycja:
Do góry