reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Agata super wyglądasz!!! Brzuszek taki fajowy!! Ja robiłam sobie sesję w każdym tygodniu ciąży, ale po zabiegu wszystko wypierdzieliłam.
Chciałabym mieć taki zgrabny brzuszek :)

Dziewczynki moje drogie -ja znowu piszę tutaj -zeby nie zaśmiecać na głównym...

Lekarz orzekł że wszystko jest ok, usg nie bo robili mi w szpitalu miałam ale badanie na fotelu potwierdziło że wszystko z szyjką ok.

Więc w drogę:-D:-D:-D:-D:-D
A poniżej zdjecie z dziś 24t4d -brzunio rośnie juz z dnia na dzień więc wrzucam:tak:

Załączniki

• 24t4d bok.JPG
    24t4d bok.JPG
    34,7 KB · Wyświetleń: 83
  • 24t4d przód.JPG
    24t4d przód.JPG
    11,4 KB · Wyświetleń: 88
Agatko, super brzuszek, ślicznie wyglądasz :-)
spokojniej podróży.

Ps. krótkie pytanko co Ci pozwolił lekarz łykać na problemy z pęcherzem, bo mi się kojarzy, że coś kiedyś pisałaś na ten temat.

Ps. krótkie pytanko co Ci pozwolił lekarz łykać na problemy z pęcherzem, bo mi się kojarzy, że coś kiedyś pisałaś na ten temat.

Furagin -jest ponoć bezpieczny i mi pomaga:tak: teraz np nie muszę brać choć mam bakterie w moczu, ale jak tylko zaczyna się coś brać to biorę 2x1 przez 2-3 dni i jest ok

reklama
Wstawiam zdjęcia - może coś zobaczycie. Dzidzol jest i bije serduszko.

Załączniki

• 20091229.jpg
    20091229.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 66
  • 20091229(001).jpg
    20091229(001).jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 57
Do góry