reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Agata super wyglądasz!!! Brzuszek taki fajowy!! Ja robiłam sobie sesję w każdym tygodniu ciąży, ale po zabiegu wszystko wypierdzieliłam.
Chciałabym mieć taki zgrabny brzuszek :)

Dziewczynki moje drogie -ja znowu piszę tutaj -zeby nie zaśmiecać na głównym...

Lekarz orzekł że wszystko jest ok, usg nie bo robili mi w szpitalu miałam ale badanie na fotelu potwierdziło że wszystko z szyjką ok.

Więc w drogę:-D:-D:-D:-D:-D
A poniżej zdjecie z dziś 24t4d -brzunio rośnie juz z dnia na dzień więc wrzucam:tak:

Załączniki

• 24t4d bok.JPG
    24t4d bok.JPG
    34,7 KB · Wyświetleń: 78
  • 24t4d przód.JPG
    24t4d przód.JPG
    11,4 KB · Wyświetleń: 85
Agatko, super brzuszek, ślicznie wyglądasz :-)
spokojniej podróży.

Ps. krótkie pytanko co Ci pozwolił lekarz łykać na problemy z pęcherzem, bo mi się kojarzy, że coś kiedyś pisałaś na ten temat.

Ps. krótkie pytanko co Ci pozwolił lekarz łykać na problemy z pęcherzem, bo mi się kojarzy, że coś kiedyś pisałaś na ten temat.

Furagin -jest ponoć bezpieczny i mi pomaga:tak: teraz np nie muszę brać choć mam bakterie w moczu, ale jak tylko zaczyna się coś brać to biorę 2x1 przez 2-3 dni i jest ok

reklama
Wstawiam zdjęcia - może coś zobaczycie. Dzidzol jest i bije serduszko.

Załączniki

• 20091229.jpg
    20091229.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 62
  • 20091229(001).jpg
    20091229(001).jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 53
Do góry