reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Agatko pytałaś o mnie w tym wątku na wstępie, więc się melduję. Żyję. Jakoś. Minął miesiąc od śmierci Grzesia. Ale nadal nie jest mi łatwo. Nic nie jest takie samo jak było. I chyba długo jeszcze nie będzie.

Brzuszek i Córeczka prześliczne.

Tak samo jak Maleństwo Kasi.

Cieszę się Dziewczyny Waszym szczęściem. I ślę Wam same dobre fluidy.

reklama
Witajcie dziewczyny

Dawno mnie tutaj nie było ale poczytuję was i trzymam mocno kciuki za każdą Aniołkową Mamusię

u nas wszystko w porządku... zaczęliśmy 18tc... moje maleństwo rosnie zdrowo... a ja rosnę z przodu:-)
w czwartek będę miała czas to wstawię mój rosnący brzusio i ostatnie (wczorajsze) zdjęcie mojego wstydziucha bo nie chce pokazać co ma między nózkami

Dziewczyny pamiętajcie ze nigdy nie trzeba tracic nadziei i wlaczyc o swoje szczęście
a ja myslę że to moje Trzy Kochane Aniołki mocno trzymają kciuki za mnie

buziole dla wszystkich

Alutka piękne wieści -piękne nastawienie. Trzymam kciuki -a do poznania się nie spiesz -u nas w 19 tc był chłopiec;-) a w 21 siusiak odpadł czy co:-D i jest 100% laska

Kasiu miło że jesteś

hej królewny
AGATKO jestem ale jakoś wena odpuściła
i te moje cycki mnie do szału doprowadzają rano nie bolą w ciągu dnia niby też a wieczorem robią się twarde i pełne ale i nie bardzo bolące
ogólnie czuję się nieźle czasem zgaga mnie pomęczy ale wszystko zniosę byle dzidzia była zdrowa
pozdrawiam i życzę miłego dnia

Alutka cudownie jest patrzeć na Twój suwaczek... Wielka, przeogromna nadzieja, że trzeba zawsze wierzyć... :-):-):-):-)

Kasiu zazdroszczę zgagi :-p:-p:-pA raczej tego, co ta zgagę powoduje :-p:-p:-p

A to ja i mój brzuszek a w brzuszku już nie taka mała dziewczynka:-D:-D:-D:-D:-D

22t1dc

ASIU widzisz -pisałam do Ciebie i już odpisałaś jako ciężarówka!!!!!!!!!!!!!!! to się nazywa NOS hahahaha

Załączniki

• 22t1d z boku.JPG
    22t1d z boku.JPG
    40,7 KB · Wyświetleń: 80
  • 22t1d z przodu.JPG
    22t1d z przodu.JPG
    12,4 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry