reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Agatko pytałaś o mnie w tym wątku na wstępie, więc się melduję. Żyję. Jakoś. Minął miesiąc od śmierci Grzesia. Ale nadal nie jest mi łatwo. Nic nie jest takie samo jak było. I chyba długo jeszcze nie będzie.

Brzuszek i Córeczka prześliczne.

Tak samo jak Maleństwo Kasi.

Cieszę się Dziewczyny Waszym szczęściem. I ślę Wam same dobre fluidy.

reklama
Witajcie dziewczyny

Dawno mnie tutaj nie było ale poczytuję was i trzymam mocno kciuki za każdą Aniołkową Mamusię

u nas wszystko w porządku... zaczęliśmy 18tc... moje maleństwo rosnie zdrowo... a ja rosnę z przodu:-)
w czwartek będę miała czas to wstawię mój rosnący brzusio i ostatnie (wczorajsze) zdjęcie mojego wstydziucha bo nie chce pokazać co ma między nózkami

Dziewczyny pamiętajcie ze nigdy nie trzeba tracic nadziei i wlaczyc o swoje szczęście
a ja myslę że to moje Trzy Kochane Aniołki mocno trzymają kciuki za mnie

buziole dla wszystkich

Alutka piękne wieści -piękne nastawienie. Trzymam kciuki -a do poznania się nie spiesz -u nas w 19 tc był chłopiec;-) a w 21 siusiak odpadł czy co:-D i jest 100% laska

Kasiu miło że jesteś

hej królewny
AGATKO jestem ale jakoś wena odpuściła
i te moje cycki mnie do szału doprowadzają rano nie bolą w ciągu dnia niby też a wieczorem robią się twarde i pełne ale i nie bardzo bolące
ogólnie czuję się nieźle czasem zgaga mnie pomęczy ale wszystko zniosę byle dzidzia była zdrowa
pozdrawiam i życzę miłego dnia

Alutka cudownie jest patrzeć na Twój suwaczek... Wielka, przeogromna nadzieja, że trzeba zawsze wierzyć... :-):-):-):-)

Kasiu zazdroszczę zgagi :-p:-p:-pA raczej tego, co ta zgagę powoduje :-p:-p:-p

A to ja i mój brzuszek a w brzuszku już nie taka mała dziewczynka:-D:-D:-D:-D:-D

22t1dc

ASIU widzisz -pisałam do Ciebie i już odpisałaś jako ciężarówka!!!!!!!!!!!!!!! to się nazywa NOS hahahaha

Załączniki

• 22t1d z boku.JPG
    22t1d z boku.JPG
    40,7 KB · Wyświetleń: 74
  • 22t1d z przodu.JPG
    22t1d z przodu.JPG
    12,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry