reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ewelinka trzymam kciuki za okruszka i będzie dobrze!

Ciesze się że mam takie koleżanki w pracy ale to tylko te z grupy. a jak się moje stare dzieciaczki ucieszyły są już przedszkolakami i tylko krzyczały "Patrz Pani Malta jak urosłem" czasami mi tego brakuje.

Ewelinko mocno wierzę że wszystko będzie dobrze!!!

Ola** Juluś kopie...no najchętniej to pewnie by powiedział " Mamo uspokój się...u mnie wszystko dobrze"!!!

Hey kochane...

Ja tylko na chwilkę...

Lili napisz ewelinie, że ja też w 5 tyg zaczęłam krwawić, do tego miałam bóle w krzyżu... nie było krwiaczka, usg nic nie wykazało i do tej pory nie wiadomo co to bylo... krwawilam 1,5 tyg, a potem az do 11 tyg plamiłam... a z Darcią było i jest wszystko ok....

Lucy przystojniaczek mały - cudny! :happy2: Kurczę... ja nadal nie wierzę, ze jestem następna :szok::szok:

Przepraszam, że Was zaniedbuję, ale nie mam nastroju... trochę mi się problemów spiętrzyło i trochę mnie to przerasta...

Ja juz jestem po wizycie , usg albo teraz w czwartek albo za tydzien w czwartek.Poprostu mam sobie wybrac dogodny termin;-)
Serduszko ladnie bije, po badaniu recznym lekarz stwierdzil ze wszystko ok...
Te leki co biore do tej pory mam nadal brac. Na twardnienie brzuszka mam brac mocniejsza nospe i na minimum godzinke połozyc sie....
Cisnienie w normie .... no i waga juz nie w normie bo mam juz 4 kg do przodu
To narazie tyle...
Tesciowie drapia sciane w przedpokoju a ja mam nakaz by im sie na oczy nie pokazywac i tego kurzy nie wdychac wiec miałam czas zerknac co u Was sie dzieje

Ola*** nie ma co sie martwic napewno dzidzia przez pogode tez troszke sie
rozleniwila :-)

Pati zawsze mozesz zapisac sie do tej szkoly rodzenia KINEZ

Jezynko witam po przerwie, gratuluje synusia ....Co do wózeczka to bardzo fajny
Hehe gratuluje z kopniaczków i duzego brzusia ...Czekam na jego fotki :tak:

Jankesowa ale miałas pyszny obiadek hehe u mnie w Żorach sa mandarynki wiec zapraszam :):-)

Martusionek miło ze tak kolezanki z pracy Cie obdarowały, bardzo miło z ich
strony...A co do dat niestety taki juz ich los ze beda za nami chodzile te smutne daty i te szczesliwe - trzeba jakos z tym nauczyc sie zyc

Ewelinko trzymam kciuki.....

Daaa no własnie ty nastepna jestes do tego wielkiego dnia !

Lili ja juz bede siedziec grzecznie :happy2:

Kaira24 dobrze ze dzidzia dokazuje :-p

Lucyf ale przesłodkiego masz synusia !!!!:-):-):-)

daa napisz chociaż jak się czujesz ? Czy Daria dalej pcha główkę...
A problemy...no cóż...musimy sobie jakoś z nimi dać radę. Jeszcze trochę i będą mniej ważne jak nasze Skarby skupią na sobie całą uwagę.

Carri super że wsio ok!

Dobrze że Ewelina dała znać. Będzie dobrze. Nic tylko leżenie plackiem zostało :) to jest nawet przyjemne jak się oczekuje kruszka.
lucy-Ale słodziak z Miłoszka.Chciałoby się go schrupać.
Carri- no niestety waga po 20 tygodniu raczej wzrasta.Ja też 4 na plusie chciałam 6 ale wiem że to chyba nie wykonalne.
martusionek- to czekam jutro na wieści
Olu- No w końcu Julek pokazał swojej mamie że nie śpi:p
Jeżynko- super wieści i wózek ładny:)
Lili-najprawdopodobniej zdecyduję sie wózek Jedo Fyn 4Ds Extreme.Ale dopiero zakupię go w grudniu.
Myszo własnie podglądam twój suwak i już niedługo będziesz tulić swe maleństwo.
A ja się Wam powiem że się troszkę zmartwiłam bo przełożono mi wizytę u gina bo jest chory i muszę iść do lekarza rodzinnego po l4.JA już myślałam ze zobaczę Liwkę a tu klops. Ale wiem ze jej dobrze bo się odzywa co jakiś czas:)Może będzie za tydzień w czwartek. Nic mi się takiego nie dzieje żebym musiał iść na cito. Zawsze jak coś mam niedaleko szpital.

Jutro o 12tej mam wizytę .mniej więcej, bo gin jak zawsze ostro zaganiana i mam dzwonić i ją łapać.więc proszę o kciuki!

Kaira,carri,mysza no juz się uspokoilam,niepotrzebnie panikowalam
Daaa najważniejsze,ze juz Twoj suwak pomknął dalej.co do kłopotów na pewno się ułoży.mam nadzieję,że przede wsyztskim z mieszkaniem na początek
Carri dobrze,ze wszystko ok ,ja mam usg 6go:)
Martusionek maluchy to są bezbłędne:)ja też co idę do szkoły to przytulasy już do brzucha przylepione:) i to nawet te starsze

reklama
Do góry