reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ewelina ja wierzę ze będzie dobrze , będę trzymała kciuki i się pomodlę.....

Wróciłam z pracy wycałowałam się ze wszystkimi koleżanki tylko podziwiały mój wielki bębenek, a Pani dyrektor powiedziała,że jak mnie widzi to jej serce rośnie...on też kiedyś poroniła dlatego dobrze mnie rozumie. no i dostałam od koleżanek kwiaty taki bukiet z róż a na samej górze siedzi malutki aniołek ...popłakałam się, bo 4 października moje maleństwo miało by swoje pierwsze urodzinki...byłby tort a tak kolejny znicz na cmentarzu.........smutny dal mnie będzie ten październik...

Ola ja myślę że Julek sobie czasami musi tez odpocząć i na pewno wszystko w porządku!

Jeżynka super wózek i cieszę się,że wizyta w PL udana i USG udane .

Carii
witaj dawno cię nie było!!!

Mysza
ale Twój suwaczek mknie aż miło!!!!!

POZDRAWIAM

reklama
No nic Ewelina nie dała jeszcze znać...nie wiem czy któraś z dziewczyn ze Staraczek ma z nią kontakt, ale zajrzałam tam przed chwilą i nie zauważyłam żadnych informacji.

Martusionek miłe są takie zachowanie wśród współpracowników, bo często jest zupełnie inaczej.
Nim się obejrzysz to i Twój suwak tak pogalopuje jak mój.

ewelinko trzymam kciuki najmcniej jak sie da......musi byc dobrze..dosc juz tych nieszczesc....ja tez plamilam.....okazalo sie ze to krwiak...oby i u Ciebie tak bylo....

a to Miłosz:) P1000759.jpgP1000758.jpg

Sms od Eweliny:
"Wróciłam do domu. USG nic nie wykazało, pęcherzyk jest, jakby leciutko zaznaczony Kruszek. Endo ładne. Zero krwiaka. Pozostało mi czekać do 8 października. Mam większą dawkę progesteronu. Nadal krwawię, mniej. Nic nie boli. Nie wiem co to będzie. Mam leżeć plackiem.

Boziu nie zabieraj tego Szkraba, już zabrałaś Karolci :-( - nie wystarczy Ci?

Napisałam Ewelinie, że ma odpoczywać, myśleć pozytywnie i najlepiej usnąć. Jestem zdenerwowana :-(

LucyF - śliczny jest Miłosz i jak ładnie sobie leży :tak:

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje, że to wszystko dobrze się skończy, że 8 października usłyszy Ewelinka serduszko....
Dobrze, że jest w domu, niech odpoczywa i się wyciszy....a przede wszystkim mocno wierzy!

reklama
8październik dla mnie okropna data:( niech dla Ewelinki będzie tą radosną!!! trzymaj się kochana odpoczywaj!

Martusionek fajnie,ze masz takich znajomych w pracy!
Lucy słodki blondasek:)

a mój niunio już dziś pare razy dokazywał żeby mamuśka przestała się denerwować i kombinować

Do góry