reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.
Ja teraz tylko na chwilke bo jestem caly dzien zabiegana...
Pozniej doczytam co sie dzialo.

She smutno sie czyta to co piszesz,ale dasz rade:-)Lili slicznie Ci to napisala.

A u nas wczoraj byla batalia z tesciowa.Bylo trzaskanie drzwiami,oddala zdjecia Julencji...Takie tam cuda niewid...To tak w malym skrocie.Jej to juz nic nie pomoze...Wieczorem napisze wiecej.

Buziole milego popoludnia

reklama
U Drzyzgi dzisiaj temat nie wiem jaki dokładnie, ale gadają o aborcji, normalnie mam ochotę Adę obudzić i tulić i tulić i tulić i tulić i tulić ... :-(
Laska cztery razy usunęła ciążę i jest znowu wrrr a my tu tak walczymy i znowu pytanie bez odpowiedzi "dlaczego"?

Dziewczyny powyłączać te telewizory! Jaki sens ma oglądanie czegoś takiego...

Ja trochę poprasowałam...kurde brak mi koncepcji na układanie tych ciuszków w komodzie... już o brakującym miejscu nie wspomnę.

dziwnie sie dzis czuje....chyba zmeczenie daje znac :confused: pobolewa mnie brzuchol.....takie cmienie....wzielam nospe ale srednio pomaga :baffled: chyba za duzo chodzilam w ostatnich dniach....ale nie martwie sie bo jutro polowkowe wiec bede wiedziec czy wszystko ok...
oczywiscie o kciuki prosze ;-) na jutro na 9.20 ;-)

sorki ze tylko o sobie ale nie mam sily
mam boel krzyzowe ozesz k...jak to boli, a najgorsze ze jak juz sie pojawiaja co 15 min i mam nadzieje ze beda czesciej tro znow zwalniaja i sa co pol godz

Gosiu ale masz mały ten brzuszek,fajnei w sumie bo moze rozstępów unikniesz:) no i kg pozazdrościć
Lili co do naszej licytacji dobrze Ci Mysza napisała:)
Aniołki odoczywaj,a kciuki trzymam!

ja tez chcialam wam brzuch wkleic z okazji 30tyg:)ale przy remoncie zagubilam ladowarke do aparatu,nie mam pojęcia gdzie jest

reklama
Ehhhhh no zem sie zezloscila taki ładny post skasowany :no:

No nic napisze krótszy post

U nas pogoda była taka jak u wiekszosci z Was , czyli ciepło i słonecznie....
Dzisiaj porobilam troszke w domu, zrobilam male zakupy a jutro zostanie mi szykowanie obiadu a potem szykowanie sie na urodzinki podwójne ....wiec wieczorkiem zapewne mnie jutro nie bedzie z Wami
Dzis troszke sie marwilam ze dzidzia mało kopie ale w koncu cosik tam w brzuszku czuje...ehh ze mnie panikara sie robi :sorry2:

She mam nadzieje ze te ciezkie dni Emi przejda, chciałabym Ci jakos pomóc ale jeszcze mama nie jestem - wiec powiem tyle ze musisz byc dzielna zapewne zaniedlugo bedzie lepiej .... A tak swoja droga obiema rekami podpisuje sie pod tym co Lili napisała:-)

Lili ty nasza kochana dobra duszyczko, ktora wspiera kazda z Nas w trudnych chwilach - jak dobrze ze jestes!!!

Aniołki wiec trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte !!!

GosiaLew sliczne ma mieszkanko ta Twoja dzidzia, co do wagi ja poki co mam 1,5 kg na plusie choc powiem ze ostatni arz sie wazyłam 2 tygodnie temu wiec wszystko sie moze zmienic...Wiem napewno ze rosnie mi brzusio a nie cala reszta wiec chyba nie jest poki co zle:-)

Ewelinka gratuluje ładnej betki, teraz nic tylko MYSLEC POZYTYWNIE A NIE STRESOWAC SIE , bo tak nie mozna.... Duzo wypoczywaj !!! I nie mysl ze cos złego sie dzieje , bo o dupsku damy:sorry2:

Lucyf trzymaj sie , to zapewne oznaki ze Miłosz juz powoli szykuje sie do wyjscia!!

Agnieszko mam nadzieje ze juz sie nie stresujesz wojna jaka wczoraj mialas z tesciowa??

A co do Takich tematów jakie były u Drzyzgi to dobrze ze tego nie widzialam.... nie
potrzebnie bym plakała i sie wkurzala bo nienawidze takich ludzi ani takich tematów - szkoda słow

No nic zycze milego wieczorku i dobrych spokojnych snów

Całuski przesyłam dla Alicji,Ady,Emilki,SZymka,Poli, Alanka ,Julci i dla wszystkich nie wymienionych dzieciaczków;-)

Do góry