reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Nie ma nic lepszego na początek dnia niż wizyta u gina:-D
Pogaduchy sobie urządziliśmy, o szkole rodzenia, porodzie i poglądach na życie:-p;-) w końcu jak za to płacę to przecież wymagam:-D

Pobraliśmy już posiew bo pomimo że wszędzie czytałam że robi się go po 36tc to gin uświadomił mnie że na wyniki czeka się 2 tygodnie a po 36tc już mogę się spokojnie rozpakować (on chyba jakieś przeczucie ma czy co???:confused2: -ciągle ten 36tc słyszę). Wypisał mi badania które mam zrobić do szpitala i następna wizyta 05.08:-p

Moja Alicja szaleje... wczoraj cały dzień się tłukła i dziś też skacze jak piłka:sorry: AAAAAa i wiecie co... S mi wyskoczył z Emilią:confused2::eek: jak ja już wiem że to Alicja to On zaczyna wymyślać:angry:

Just piękny ludź!!!:-D :-D :-D :-D

Koti super że wszystko ok:tak:

Lilijanna 10 kg to malutko... ja widzę np że zaczęłam puchnąć -wiec na wagę już tak z przykmkniętymi oczami patrzę... ja sobie dałam 14kg -może się uda;-)

Shyla witaj:tak:

Aneczka
witaj na wątku:-)

Ewela28 no ile przytyjemy -tyle będzie -wazne żeby maluch zdrowy był:tak:

Kasikz 20 może i 20 -ja teraz dopiero robię sie ciężka:baffled:

reklama
Ja też już po wizycie.
Ludzik ok. Trochę nam się poruszał:-)Wg usg to nawet 14 i 2 dni wiec rośnie ładnie.
CO do badań raczej ok. Ale mam na wszelki wypadek zrobić crp. Wiec jutro pojade zrobić. Fraxi zmieniam na clexan bo mam uczulenie od fraxi.
No i troche ustaleń było bo pani dr idzie rodzić. :-)Wiec na nastepna wizyte jestem umówiona do profesora a potem w kwietniu już do niej.

A też mi pobrała wymaz powtórny bo poprzednio miałam jakieg:-)oś coś niegroźnego skónego i zobaczymuy co teraz.

Wstawiam zdjęcie

Załączniki

• 20100210.jpg
    20100210.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
:angry: zgubiłam ksiazeczke ubezpieczeniowa :-(

odebrałam wyniki :

składniki mineralne : poj.szczawiny wapnia i o co w tym chodzi?

i odczyn pH 7,0

Agatko, to jeśli Twój doktorek ma trafne przeczucia, to wcale tak dużo tej ciąży Ci nie zostało :-) wogóle ten czas leci jak szalony

Kasikz, super, że z ludzikiem ok i że poustalałyście co i jak w czasie jej nieobecności. A jakbyś clexane nie mogła znaleźć, to dam Ci znać gdzie ja kupowałam

Ewela, na pewno na wynik moczu nie zaszkodzi, a może pomoże picie dużej ilości wody oraz wody z cytrynką

A ja dalej nie mogę odgadnąć co się z tym moim brzucholem dzieje, może długie siedzenie mu nie służy

A ja mam jedno tylko pytanie -dlaczego baby z Warszawy (nie bede palcami pokazywała) nie umówią się na kawę gdzieś???

A ja mam jedno tylko pytanie -dlaczego baby z Warszawy (nie bede palcami pokazywała) nie umówią się na kawę gdzieś???
I kto to mówi :-) :-p

Ludy, muszę wymyślić jakiś w miarę zrozumiały obrazowy opis tego co mnie niepokoi w zachowaniu mojego brzucha :eek: jakieś wstrząsy sejsmiczne czy co :sorry: Mam nadzieję, że lekarka się domyśli o co może chodzić

możemy się umówic tylko just chyba pracuje;-)Just kiedy kończysz z tą pracą:-)

Odnośnie ph mocz u mi sie bardzo poprawiło po miesięcznej terapi wodą z cytrynką

pracuje, ale o przyzwoitej porze kończy i to w centrum, więc też się chętnie umówi, koło 16.30 najwcześniej

reklama
Do góry