Ewcia3004 – narzekać nie mogę, jest kochana, a póki wierzę że Jej humorki zależą ode mnie, jest mi łatwiej. No głowa do góry, ile tej luteiny masz zażywać?
Ola** - rośniecie cudownie, szczęściara jestes – tacy Teściowie – ach
Ola81 – super wieści, przedterminowych porodów nie planujemy, teraz każdy Szkrab przychodzi o swoim czasie ;-)
LucyF – miej litość, niektórzy nie mogą czekolady jeść, a taaaaak bardzo chcą
Kasikz – póki co jakoś specjalnie nie pokazuję, ale chcę powoli wprowadzać, widzę, że przygląda się żyrandolom, kinkietom, zegarom, obrazom itp. ;-) U mnie jest tak, że jak Ada jest usypiana przeze mnie to za 2-3h się budzi na karmienie, jak Ją tatuś usypia to budzi się między 1-2 i nie wiem dlaczego. Nie podałam czopka, kupa jest, masowałam Jej okolice odbytu
Mysza84 – bo ja wiem czy poukładana, stosy do prasowania rosną, jedyne co mi tak łatwo idzie to wstawianie pralki
Daaa – super wieści, moje gratulacje
LucyF – Ty się już szykuj kochana powoli, bo teraz to już jak z bicza strzelił
Mysza84 pytałaś o
She, więc wysłalam sms-a z zapytaniem i taką odpowiedź dostałam:
„Nie wiem. Jest problem z Małą. Czekamy na USG. Powyżej odbytu ma jeszcze jedną dziurkę. Nic się z niej dotąd nie sączy, ale trzeba sprawdzić z czym się łączy. Inne wyniki ok. Krwi też. Znów się boję, a miało być tak pięknie. Mała się budzi. Czas dać jeść.”
Napisałam Jej: smacznego i że mają się trzymać i wszystko będzie ok. i że wszystkie o Nich myślimy i jesteśmy z Nimi.