reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

EWCIA!WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM!!!!!!temperatury nigdy się nie mylą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!WIELKIE GRATKI KOCHANA!TYLKO TERAZ BEZ ŚWIROWANIA ZBĘDNEGO - SPOKÓJ SPOKÓJ I TYLKO SPOKÓJ I RADOŚĆ!!!
AGNIESZKA, STO LAT STO LAT!SPEŁNIENIA MARZEŃ, PIĘKNEJ I ZDROWEJ CÓRCI I W OGÓLE NAJLEPSZOŚCI
SHE, mam nadzieję, że dorzucisz nam tu dobrych wiadomości i jednak dziś już Emi będzie z nami!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie

Ewcia to gratulacje, spokojnych i nudnych jeszcze 8 miesięcy :-)

Agnieszka STO LAT!!! Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia Marzeń:-)

Lili dzieciaczki tak mają, że patrzą się na rzeczy kontrastowe i na bardzo jasne, więc żyrandol ma coś w sobie. A jeśli chodzi o ulewanie to niektóre dzieci tak po prostu mają, albo są przejedzone a w najgorszym razie coś z żołądkiem, a to jak będziesz u pediatry to się możesz dopytać. A zimne rączki to normalne u dzieci, jeśli kark ma ciepły. Jak zaczniesz ją za grubo ubierać to Ci się przegrzeje i nie ma co też przegrzewać mieszkania, bo dzieciom to nie służy a potem wystawisz na dwór i od razu katarek. No może jeszcze mamuśką nie jestem, ale tyle to wiem. Ciekawe jak to będzie u mnie - sama będę pewnie pisała dziewczyny help;-)

Martusionek te mdłości w końcu miną, ja mam za to ciągle potworne bóle w biodrach, wczoraj to nawet ruszyć się nie mogłam, po prostu po dłuższych spacerach mnie tak boli

No miejmy nadzieję, że Asia to rodzi dziś i nie będzie się za długo męczyła, bo najgorsze co może być to długi poród a potem i tak cesarka.

Jeszcze znalazłam taki artykuł: Dramat w szpitalu: lekarze pobili się o "cesarkę"- Onet.pl - Wiadomości -29.08.2010

Ostatnia edycja:
Hejka !

Ja dzisiaj pospałam, ale zawsze tak mam przy W. :-D

ewcia gratuluję!!! Życzę książkowo nudnej ciąży i cudnego oraz zdrowego bobaska za 8 miesięcy

Aga wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin!!! I tradycyjnie 100 lat!

Lili rajstopek wczoraj szukałam, ale nic jeszcze nie zamówiłam...a pieluchy kupiłam u tych osób:
wasal83 Pieluszki pieluchy TETROWE kolorowy nadruk 6szt (1202893482) - Aukcje internetowe Allegro
ale u niego czeka się bardzo długo na paczkę
malpka-sklep BOBAS Kolorowe pieluchy tetrowe 6 szt. 2 kolory (1087158182) - Aukcje internetowe Allegro dostawa na drugi dzień
Są cudne, i jakościowo godne polecenia.

She to trzymam żebyś już dzisiaj tuliła Emi.

Miłego dnia Wam życzę!

Piszę smska do Asi, może mi odpisze, może się na mnie nie gniewa :zawstydzona/y:

EDIT: Cisza póki co. Mam nadzieję, że to cisza przed dobrymi wieściami ...

Ostatnia edycja:
Ewcia - WIELKIE GRATULACJE
LILI - mala czasami ulewa, pomimo że jej sie odbije. A rączki ma bardzo często zimne
Asiu - mam nadzieje że rodzisz:)
Odnośnie zakupów musze kupić jakąś czapeczke na spacery i apaszke i może jakaś kurteczke. Jak macie coś fajnego na oku dajcie znać

Asiu, mam nadzieję, że ta cisza to dobry zwiastun.martwi mnie ta cała sytuacja.
Lili, Ty jesteś naszym jedynym łącznikiem, więc jeśli tylko będziesz coś wiedziała...

Aśka- mam nadzieję... &&&&&&&&&&&&

Pati- poczekam z dopisaniem do listy do wizyty u lekarza:tak:;-)

Julitko- jak na razie nie świruję i jestem nadziei, że wszystko będzie dobrze:tak:
O dziwo jestem bardzo spokojna...;-)

Pati, Aniołki, Julitko, Gosiu, Kasikz- dziękuję serdecznie:tak: :******

Powiedzcie mi, czy Wy także miałyście odruch patrzenia w majtki czy przypadkiem krew nie leci...:zawstydzona/y:
Ja wierzę w nasze Maleństwo, cieszę się i nie świruję poza tym jednym sprawdzaniem...:zawstydzona/y:

reklama
Ewcia, jeśli zaglądanie w gacie można nazwać odruchem...;)mam go do tej pory...choć dla mnie to dziwne, bo przecież poprzednia utrata ciązy nie miała nic wspólnego z krwawieniem.nie raz, jak gdzieś jestem w sklepie np i mam wrażenie, że jakoś mi się mokro zrobiło, to mi serducho mocniej wali. hmm....to mówisz, że jesteś spokojna...to po co w te gacie zaglądasz????:p a kiedy planujesz wizytę?

Do góry