reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
No i nie zasnęłam:sorry2:

Aga, Lucy, Ola
- dziękować:tak:

Lili-:-D:-D najpierw spojrzał, bo chyba nie dowierzał:-D:-D:-D
a potem powiedział Niunia jak wstanę to będę się cieszył:sorry2:
Tak to jest jak po 1 chodzi się spać...

Agnieszka- wszystkiego najlepszego!!!

Ewcia, GRATULACJE :-) Nudnej ciąży i szczęśliwego finału :-)

Aga, 100 lat, samych pomyślności i dużo radości, a także spełnienia marzeń :-)

Lili, Szymkowi ostatnio jakoś częściej się ulewa. Często trzymam go do odbicia po jedzeniu, najpierw jest bek a po chwili drugi a z nim albo chlup za mną, albo moj bark zostaje przyozdobiony mleczno-twarożkową substancją.
A co do zimnych rączek to u takich maluszków to normalne. Może za duże pajace/body by pomogły - takie z za długimi rękawami?

Agnieszka - rajstopki kupujesz na allegro czy w sklepie? Możesz kogoś polecić jakby co? :dry:
Ewcia - z moim A. jest to samo, wczoraj o 2 zawitał, jak Ada wstawała :sorry2:
Just - no z tym ulewaniem mam identycznie, więc mi ulżyło :tak: Właśnie godzinkę temu zastosowałam metodę dłuższe rękawki ;-)

Polećcie kogoś na allegro z cieplejszymi ciuszkami, coś sprawdzonego, plis :zawstydzona/y:

No jak ja juz wstalam bo mala wariowala to teraz sobie zasnela-mala spryciula:-)

Po wczorajszym,malym swietowaniu i mieszance tego i tamtego mam od rana gwiezdne wojny w brzuchu-hehe.

Lili ja jeszcze nigdy nie kupowalam rajstop na allegro.Kupuje tu u siebie.Za rajstopki jednolitwe bez wzrow place Euro a kolorowe po 1,99.
Na razie mam spokoj na dlugi czas bo ciotka mi kiedys nakupowala jak byla przecena:-)

Na allegro tak dlugo sie czailam na bluzeczke z Hello Kitty az w koncu nie ma:-(
Facet mial po 19,99 a inni maja po ok 30 zl.

Lili ja tez musze juz cos dla Juli poszukac cieplejszego bo nie wglada na to aby sie cieplej jeszcze zrobilo.No przynajmniej u mnie.Na dniu 15 stopni a noce zimne jak nie wiem.Wczoraj jak bylam z nia na dworzu to juz ubralam jej taka ciepla kamizelke z puszkiem.

A moglo by byc jeszcze troche cieplo...

Ewcia Mega gratulacje i zyczę 8 spokojnych miesięcy bo chyba tyle Ci teraz zostało!!!!

A moje dzieci jest mściwe tyle czasu razem on od dwóch dni meczy mnie z randakmi z Panem Sedesowym:wściekła/y:
No coz taki mój urok chyba tak do końca bedzie.

Liili nie wiem ale male dzieci tak mają z tym ogldnie pamiętm jk bratanek był mły i zagldał po wszystkich żyrandolach a najlepiej było jak juz miał tak okolo 2 miesięcy i śpiewał pod lodówk.a z dzidkiem . tTo byl ich popis wyl jak mały wilkołk chociaż nie był głodny . Fajne czasy byly.

M czoraj wrócił i teraz pies go nie opuszcza nawet spał dziś w domu a teraz razem z Pnem w łózku leża jede głowka na poduszce i drugi:-D

Agnieszka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i spełnienia wszystkich marzeń!!!! I dużo zdrówka!!!!!
Zyczę miłej niedzieli!!!

ewcia gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rany taki wiesci z rana ;D nuuuudy przez reszte ciazy zycze....
agnieszko sto lat i spelnienia marzen(choc najwieksze masz przy sobie-Juleczke to pewnie jakies jeszcze skrywasz)
pati fantastyczny brzuchol :)
Asiu mam nadzieje ze Emi jednak wyszla.....mysle o was ciagle i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a do Emilki apel:wylaz juz Malutka (prosze jej przeczytac moze poslucha )
teraz delektuje sie lezeniem na boku!!!wkoncu!!!bo plecy mi odpadaly...a szwy juz tak nie ciagna.....we wtorek do sciagniecia-nareszcie!!rozruszalam te szwy jak przyszlam ze szpitala-pralam,posciel zmienialam i pucowalam mieszkanko-bo K po swojemu sprzatal i wszystko bylo na odwrot :p ale oczywiscie pochwale dostal zeby go zachecic do dalszych dzialan :D
znow schudlam 1 kg....od poczatku ciazy to juz 7kg :( ja je trace a brzuchol rosnie wiec jest ok....

ewcia gratuluje jak bedziesz chciala to cie do listy dopisze :-) narazie dziewczyny maja opory z dopisywaniem sie ;-) ale ja to rozumiem ;-)

miłej niedzieli

reklama
Mysza - masz jakieś ciekawe linki do rajstop? Wstaw linka do tych pieluch co kupowałaś plis ;-)
Ewcia - uwierz w końcu, Maluch nie potrzebuje Mamy-Niedowiarka, Dzidzia siedzi w Tobie i wierz, kochaj, bujaj, rycz ze szczęścia, gadaj - ech na pewno to wszystko sprawi radość i Maluchowi i Tobie
Aniołki - dobrze, że możesz już mini ruchy robić :tak:

Sms od She z rana: "Całą noc nie spałam, przed chwilą trafiłam na porodówkę. Szyjka zmiażdżona, rozwarcie na 1,5 palca. Skurcze w nocy nawet 199. Teraz chyba ze stresu poniżej 40, a bolą jak te powyżej 100. Długa droga przede mną. Bardzo się boję. M. dopiero jedzie."

Ja Jej napisałam, że ma się trzymać, że czekanie do czwartku to jest nierealne, ciąża ma trwać 9 miesięcy a nie 10. Jutro z rana dzwonię albo pojade do mojego doktora i muszę z nim pogadać o Asi, bo zaczyna mnie ta sytuacja stresować. Albo mnie uspokoi albo zmuszę Aśkę do działania albo wymusi CC albo niech spada z tego szpitala. Emi jest gotowa do wyjścia, to organizm nie reaguje. W czwartek to będzie już 42t6dc to jest jakaś nienormalna sytuacja!!! - mam nadzieję, że Asia po tym smsie nie powiesi mnie na suchej gałęzi :zawstydzona/y:

Do góry