reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

A ja mam pierwsze zdjęcie z 5 tc -przy pierwszej ciąży nie miałam -teraz postanowiłam sie cieszyć każdym tygodniem.
Proszę
5 16 i 18 tc.

Ale ja dalej nie wiem dlaczego sama jestem ze zdjęciami i albumami:no:

Załączniki

• A 5tc.JPG
    A 5tc.JPG
    7 KB · Wyświetleń: 81
  • B 16tc.JPG
    B 16tc.JPG
    10 KB · Wyświetleń: 79
  • C 18t5d.JPG
    C 18t5d.JPG
    8,8 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Piękniusi brzuszek ja też taki chcem już mieć:tak:, jak tylko zafasolkuje to będe tu pisywać dziewczynki:tak:fajny pomysł z tym wątkiem:-)

hej laseczki
dzisiaj po raz pierwszy ratowałam się no-spą brzusio nieźle bolał i raz na papierze zobaczyłam różowy śluz ale lekarz mnie uprzedzal że tak się może dziać
generalnie sobie przeleżałam prawie cały dzień
AGATKA ja na Agatowej robiłam Werci ząbki (w narkozie) w jednym miejscu jest klinika usg i stomatologia dla dzieci i jestem pewna że lekarze są tacy jak Ci co Wercią się zajmowali
pełny profesjonalizm i zrozumienie
jak zdasz relację to może i ja się tam wybiorę

Od paru dni jestem moderatorką działu "Poronienia" i chciałabym byście mi pomogły. Chciałabym zrobić mały porządek. Jedno GG już jest. Potrzeba uporządkować wątki i określić zasady. Dla nas. Takie jakie chcemy przestrzegać. Ale też takie co by pozowoliły tak jak mówisz Agatko na wejście w temat mimo że nie siedzi się całymi dniami na BB.
Proszę o pomysły i rady. Nie chcę narzucać swojego zdania. Uważam tylko że potrzebny jest tutaj porządek. Już dawnooooo o tym myślałam. Teraz zostałam do tego upoważniona. Proszę o wsparcie.

Ostatnia edycja:
Łaaaaaaaa jaki fajny dzidziuś:-D:-D:-D:-D:-D losie -ale te dzieci szybko rosną;-) wspomnisz niedługo moje słowa:-D:-D:-D:-D piękny bobas a jaki do mamusi podobny;-);-);-);-)

Witam
Ja w takim razie też dodam zdjęciamojego Skarbu w 13 (wg. lekarza) tygodniu ciąży

Załączniki

• 21112009(003).jpg
    21112009(003).jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 84
  • 21112009(002).jpg
    21112009(002).jpg
    22 KB · Wyświetleń: 85
  • 21112009(001).jpg
    21112009(001).jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 80
Śliczne te wasze bąbelki tylko pozazdrościć gratuluję pięknych maluszów moje drogie:tak:
Agatka czekam na fotke z dzisiejszego badanka:tak:

reklama
Dziewczynki jesteśmy po wizycie -opóźnienie godzina czterdzieści -już chciałam wyjść:confused2::confused2::confused2: dzieci nie chciały współpracować -tylko nasze było grzeczne:-D:-D pokazało śliczną buźkę, kostki, serduszko -wszystko cudownie i.....

Dobrze że Wam ostatnio nie powiedziałam co podejrzewał lekarz bo się mylił

JEST DZIEWUSZKA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

TATUŚ CAŁY SZCZĘŚLIWY -5 RAZY PYTAŁ CZY NA PEWNO -MAMY MEGA ZDJĘCIE Z MIĘDZY NÓG:szok: PIERWSZE INTYMNE ZDJĘCIA MOJEJ CÓRKI I SAMA NA TO POZWOLIŁAM:tak::-D:-D:-D:-D

Jestem szczęśliwa i zmęczona -Pati myliłaś się -mój sen o ciuszkach zmieniających kolor z niebieskich na różowe jednak był prawdziwy:-):-):-):-):-)
Dobranoc:-):-):-):-):-):-):-)

Do góry