Kasiu, Daa - bardzo dziękuję.
Agatko - serdeczne gratulacje. Powiem ci w sekrecie że tak po cichutku też myślę o dziewczynce
myslisz o dziewczynce :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu, Daa - bardzo dziękuję.
Agatko - serdeczne gratulacje. Powiem ci w sekrecie że tak po cichutku też myślę o dziewczynce
myslisz o dziewczynce :-)
Ja też się witam
U mnie ok -malutka caaaaały dzień śpi a o 23 wybiera się na imprezę i baluje po pęcherzu i nerkach jutro idziemy do gina -ale to tylko z wynikami krwi, moczu i usg -zobaczymy co powie na moje łożysko. Póki co jest coraz lepiej -brzuszek coraz mniej boli ale no spę czasem biorę profilaktycznie. Oprócz tego magnez i witaminy dla babek w ciąży.
A to ja z każdej strony:-):-)
aga wiec moze sie pochwalisz brzuszkiem??
Ślicznie Agatko ciesze się,że wszystko jest okej.Życze żeby łożysko sie podporządkowało i trzymam kciuki
Aga no właśnie dawaj zdjęcie:-).nie wstydziochaj siem:-)
Kasia napewno będzie wszystko dobrze
Mykam na miasto wieczorkiem zajrze buziaki kochane;-)
Karolcia zajrze żeby zobaczyć twoje świetne wieśći bo napewno takie będą