reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
HEJ KOCHANE
witam się poniedziałkowo z bolącymi cycolami i mdłościami o pęcherzu nie wspomnę
ale nie narzekam niech te cycki bolą niech mnie mdli i niech sikam co 5 minut do smaego lipca najwazniejsze żeby dzidzia urodziła się zdrowa i o czasie
milutkiego dzionka Wam życzę

Ja też się witam:tak:
U mnie ok -malutka caaaaały dzień śpi a o 23 wybiera się na imprezę i baluje po pęcherzu i nerkach:tak: jutro idziemy do gina -ale to tylko z wynikami krwi, moczu i usg -zobaczymy co powie na moje łożysko. Póki co jest coraz lepiej -brzuszek coraz mniej boli ale no spę czasem biorę profilaktycznie. Oprócz tego magnez i witaminy dla babek w ciąży.
A to ja z każdej strony:-):-)

Załączniki

• 21t2dc.JPG
    21t2dc.JPG
    44 KB · Wyświetleń: 59
  • 21t2dc na wesoło.JPG
    21t2dc na wesoło.JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 60
Ja też się witam:tak:
U mnie ok -malutka caaaaały dzień śpi a o 23 wybiera się na imprezę i baluje po pęcherzu i nerkach:tak: jutro idziemy do gina -ale to tylko z wynikami krwi, moczu i usg -zobaczymy co powie na moje łożysko. Póki co jest coraz lepiej -brzuszek coraz mniej boli ale no spę czasem biorę profilaktycznie. Oprócz tego magnez i witaminy dla babek w ciąży.
A to ja z każdej strony:-):-)

Brzusio śliczny ale gdzie Ci się ta księżniczka mieści?? Głupio się przyznać ale ja juz teraz mam taki brzuszek a nie należę do otyłych kobiet.

Ostatnia edycja:
Ślicznie Agatko ciesze się,że wszystko jest okej:tak:.Życze żeby łożysko sie podporządkowało i trzymam kciuki
Aga no właśnie dawaj zdjęcie:-).nie wstydziochaj siem:-)
Kasia napewno będzie wszystko dobrze:tak:
Mykam na miasto wieczorkiem zajrze buziaki kochane;-)
Karolcia zajrze żeby zobaczyć twoje świetne wieśći bo napewno takie będą

Ślicznie Agatko ciesze się,że wszystko jest okej:tak:.Życze żeby łożysko sie podporządkowało i trzymam kciuki
Aga no właśnie dawaj zdjęcie:-).nie wstydziochaj siem:-)
Kasia napewno będzie wszystko dobrze:tak:
Mykam na miasto wieczorkiem zajrze buziaki kochane;-)
Karolcia zajrze żeby zobaczyć twoje świetne wieśći bo napewno takie będą

Nie wstydziocham się, ale jakoś wolę poczekać do kolejnej wizyty. Jak będzie wszystko ok.to obsypię Was fotkami

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry