reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Żeby ten moj D w końcu do pracy poszedł,niech ta zima w końcu odpusci,bo juz taka biede klepiemy naprawde:-(, dobrze,ze mieszkam w domu u rodzicow,bo chyba bysmy z głodu poumierali :baffled:

Ja tak bym chciała juz kompletowac wszystko powoli :-(,kupic komplecik do łózeczka, wogole, kocyki ,spiworek, rozek jenyyy:-p,a przez to,ze moj D siedzi w chacie, musze na wstrzymanie wziasc.

Kobitki ,a jakie najlepiej witaminy mam sobie kupic,ale nie za drogie?

reklama
Ewela ja biorę Elevit. Za 100 tabletek trzeba zapłacić koło 80zł. Jak na jednorazwoy wydatek to sporo, ale jak rozłożyć na miesiące, na jakie opakowanie straczy nie jest aż tak źle.

usg mamy w najbliższą środę, a wizytę w następną

hehe no tak -dokładnie tak jak ja;-):-)

A ja Dziewczyny czuję się strasznie. Spałam do 9.45 od 23.00. Powinnam być wyspana, a nie jestem.

A kto Ci Asiu powiedział ze powinnaś być wyspana:-D w ogóle co za imprezy wymyślasz przed 17tc:confused: ja nawet palcem nie ruszyłam do tego czasu, S schudł bo bez obiadów żył -do kuchni nie wchodziłam wcale:-p
Co do bólów jak na @ -reaguj i bierz no spę a jak nie przejdzie koniecznie porozmawiaj o tych bólach z ginem (ja to mam od przodującego łożyska)... kilku lekarzy już mi mówiło -nie dopuszczać do takiego bólu -no spa i do łóżka

W sumie miałam takie kłuia też jak w ciąży nie byłam od czasu do czasu, ale wczoraj się jakoś zeschizowałam, bo wlazłam głupia na google i wpisałam kłucie w szyjce i milion stron o poronieniu i rozwarciu szyjki wyskoczyłam. Teraz już wiem, ze mam zakaz wchodzenia na net poza forum :)

Nie wchodź na net -ja nigdy tego nie robię bo już bym była siwa... nie mówię że masz nie zapytać gina co to i jak tam -bo najlepiej jak on sprawdzi i uspokoi ale ja tak miałam i mam często... szczerze Ci powiem ze nieraz miałam stracha -takie uczucie że mi luźno w środku czy coś:baffled: głupio to brzmi ale co mam zrobić??? leżę nie przemęczam się, chętnie bym wysłała S na kurs sprawdzania szyjki i byłoby z głowy (bo ja tam nie sięgnę głęboko:-p) no ale póki co jest ok...

Kobitki ,a jakie najlepiej witaminy mam sobie kupic,ale nie za drogie?

Ja też biorę feminal N na dwa miesiące (60tabletek) ok 40 zł:tak:

Agatko świetnie to ujęłaś, ja też tak czasem mam jakby tam się luźniej zrobiło czy cuś
na razie wszystko spisuję i we wtorek na wizycie zapytam o wszystko :)

ja na chilkę bo idziemy jeść ,ale tak szybciutko z dzidzia wszystko ok. Jak przyjde to wpisze wiecej szczegółow.
A pan doktor jako że jego konik to pleć to wyjawil co tam widzi:-)

reklama
Kasik cieszę się, ~że u Ciebie wszystko ok, bo u mnie .... tez :-D:-D:-D

Co prawda ludzik ruszal się jak lobuz albo lobuzica ale udalo się dojrzeć więcej niz ostatnio i lekarz powiedzial, ze jest bardzo male prawdopodobieństwo, ze coś jest nie tak :-)
Przyznalam się lekarzowi, ze rozmawialam z ludzikiem, zeby byl grzeczny na badania, na co lekarz stwierdzil, ze dzidzia w ogole mamy nie slucha :zawstydzona/y:. A jak wspomnialam o mdlościach caly czas i zwracaniu to dodal, ze nie tylko nie slucha, ale jeszcze mamuśką rządzi :-):-):-)
Slyszalam serduszko znowu i znowu odetchnęlam. Dziewczyny czy Wy za kazdym razem dostajecie fotkę maleństwa?

Do góry