reklama
Witam!
a u mnie nadal bez zmian, tylko ta pogoda śnieżna to nie dla mnie, bo ogólnie pachwiny mnie bolą, a jak jeszcze po tym śniegu połażę to wogóle
Byle do wiosny
Człowiek, dalej nie puka - jakieś strasznie zawzięte dziecię mi się szykuje, nic a nic mnie nie słucha
a u mnie nadal bez zmian, tylko ta pogoda śnieżna to nie dla mnie, bo ogólnie pachwiny mnie bolą, a jak jeszcze po tym śniegu połażę to wogóle
Byle do wiosny
Człowiek, dalej nie puka - jakieś strasznie zawzięte dziecię mi się szykuje, nic a nic mnie nie słucha
i to by się zgadzało, bo na początku ciąży tzn do 10 tyg co zjadłam to praktycznie oddałam, teraz jest ciut lepiej, ale rewelacji i tak nie ma. Co ja powinnam zrobić? Jak tu oszukać organizm?poniżej – na dietę niskowęglowodanową.
Just i ciekawe po kim to ma??? A moze ono się szykuje na odwet jak już będzie po drugiej stronie brzuszka?
Ostatnia edycja:
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Witam.
Kochane z tymi ruchami to dzieci czasami jaja sobie robia.Masz szczescie Agatko ze ta Twoja taka ruchliwa bo moja to czasami nie ruszala sie caly dzien ja juz w glowe dostawalam szturchalam ja ,jadlam slodkie i nic dopiero pod wieczór jak robilo sie chlodniej jasnie pani sie zaczela ruszac.
Podaje link do kolysanek
ROCKABYE BABY!
Wiem ze mozna sciagnac to tez przez rapidszera(nie wiem jak to sie pisze ale Ci co sie znaja to pewnie wiedza o co chodzi) bo moj M sie uparl i kupil orgnalne.
Buziaki i spokojnego dzionka.
Kochane z tymi ruchami to dzieci czasami jaja sobie robia.Masz szczescie Agatko ze ta Twoja taka ruchliwa bo moja to czasami nie ruszala sie caly dzien ja juz w glowe dostawalam szturchalam ja ,jadlam slodkie i nic dopiero pod wieczór jak robilo sie chlodniej jasnie pani sie zaczela ruszac.
Podaje link do kolysanek
ROCKABYE BABY!
Wiem ze mozna sciagnac to tez przez rapidszera(nie wiem jak to sie pisze ale Ci co sie znaja to pewnie wiedza o co chodzi) bo moj M sie uparl i kupil orgnalne.
Buziaki i spokojnego dzionka.
Kasikz, ja w tych okolicach czasowo miałam taki dzień, że co chwilę jeden jajnik to mnie ciągnął, to kłuł, to jakby go ktoś wykręcał.
no i u mnie, nie wiem czy dokładnie w tym tygodniu, ale przez większość czasu wzrost macicy głównie objawiał się bólem w okolicach kości ogonowej - takie dziwo też się może zdarzać
Trzymam kciukasy za jutrzejsze ładne foteczki zdrowej dzidzi!
Lili, wszystko co złe to po tatusiu oczywiście ;-)
Odebrałam dziś wyniki toxo - oba ujemne - ufff!
no i u mnie, nie wiem czy dokładnie w tym tygodniu, ale przez większość czasu wzrost macicy głównie objawiał się bólem w okolicach kości ogonowej - takie dziwo też się może zdarzać
Trzymam kciukasy za jutrzejsze ładne foteczki zdrowej dzidzi!
Lili, wszystko co złe to po tatusiu oczywiście ;-)
Odebrałam dziś wyniki toxo - oba ujemne - ufff!
Lilijanna ja też mam glukozę poniżej normy ale też w noc poprzedzającą badania rzygałam jak kot więc to pewnie z tego powodu
KasikZ mnie od wczoraj znów kłuje brzuch więc myślę, ze to normalne, a kość ogonową to też cały czas czuję niestety Czekam na zdjątko twojego bobaska
Just coś ten twój człowiek uparty Ale głowa do góry niedługo już się tak rozkręci, ze będziesz marzyła o spokoju
A my dopiero za 5 dni do lekarza Dlaczego ten czas tak wolno leci
A miałam się jeszcze was dziewczyny pytać: czujecie może czasami szyjkę macicy, tzn. bo ja od czasu do czasu mam wrażenie choćby mi się ktoś po niej skakał??
KasikZ mnie od wczoraj znów kłuje brzuch więc myślę, ze to normalne, a kość ogonową to też cały czas czuję niestety Czekam na zdjątko twojego bobaska
Just coś ten twój człowiek uparty Ale głowa do góry niedługo już się tak rozkręci, ze będziesz marzyła o spokoju
A my dopiero za 5 dni do lekarza Dlaczego ten czas tak wolno leci
A miałam się jeszcze was dziewczyny pytać: czujecie może czasami szyjkę macicy, tzn. bo ja od czasu do czasu mam wrażenie choćby mi się ktoś po niej skakał??
Kurcze co ja robiłam na biologii??? Ja to się orientuję gdzie mam jakie części ciała jak je widzę, a jak nie to nie wiem Ale się uczę pilnie.A miałam się jeszcze was dziewczyny pytać: czujecie może czasami szyjkę macicy, tzn. bo ja od czasu do czasu mam wrażenie choćby mi się ktoś po niej skakał??
Kasik ja też dzisiaj usg i ponownie genetycznie, mam nadzieję, że ludzik tym razem będzie ciut spokojniejszy i da się do końca zbadać A co bóli, jak mnie dwa dni nic nie kłuje to ja wtedy panikuję, a jak zakłuje to znaczy, że ludzik daje znać o sobie ;-) Także spokojnie.
Byle dzisiaj do 13:30 Kasik trzymam kciuki mocno.
reklama
Lilijanna spokojnie ja tez panikuj jak mnie nic nie kłuje, ale zaś jak kłuje to się denerwuję
dzwoniłam do gina odnośnie tych kłuć w szyjce, stwierdził że tak może się zdarzać, a jak nie ma krwawienia to traktować to jako normę, tylko troszkę mnie podniósł na duchu, bo później zaczęłam zaś myśleć o tych krwawieniach, a wrażliwa się zrobiłam
oddałam dziś siusie do badania wyniki będą w poniedziałek, chyba przeżyję
dziewczyny trzymam kciuki za wasze usg, będzie gites
dzwoniłam do gina odnośnie tych kłuć w szyjce, stwierdził że tak może się zdarzać, a jak nie ma krwawienia to traktować to jako normę, tylko troszkę mnie podniósł na duchu, bo później zaczęłam zaś myśleć o tych krwawieniach, a wrażliwa się zrobiłam
oddałam dziś siusie do badania wyniki będą w poniedziałek, chyba przeżyję
dziewczyny trzymam kciuki za wasze usg, będzie gites
Podziel się: