reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Herbata z liści malin podobno przyspiesza porod ale jak dzidzia gotowa. :)

Podobno po sterylizacji czasami uaktywnia się koniuszek macicy czy cos i pracuje jako jajnik. WIec moze coś takiego:( No nic musze przeżyc a potem niestety dostanie zastrzyk, bo musi troche sie wyciszyć

Idę cos porobić bo w domu sajgon:)Moze jak wróce będą wieści od Lili

Ostatnia edycja:
reklama
Kasikz oj to dziś nie wypiję, bo dzidzia dzidzią, ale mamusia nie jest gotowa na bank :-)

A co do urodzin... Hmmm... Ja i M jesteśmy już po. Najbliższe ma Dziadek, mój Tata - 14/09, ale nie sądzę, by tyle Emi postanowiła czekać ;-)

Kasikz, no ćwiczenia mięśni Kegla pewnie pomogą, ale ogólnie z upływem czasu powinno być coraz lepiej, no i jeszcze póki jest laktacja to ponoć hormony, czy ich brak (już nie pamiętam) powodują, że tamte tkanki co nieco rozluźnione pozostają.

Pati, co jak co, ale nie sądzę, żeby Lili spała ;-) Pewnie jak każda młoda mama patrzy na swojego śpiącego smacznie bobaska, zamiast łapać sen póki bobo śpi ;-)

Ja też tu siedzę na wieści od Lili, ale dajmy dziewczynie trochę spokoju i nacieszenia się małą. Idę się czymś zająć i wymyśleniem czegoś do jedzenia, bo zaraz to mnie mdłości dopadną.

Wpadłam zobaczyć czy są jakieś wiadomości od Lili...ale widzę że cisza.
Pewnie tuli już swoją córunię :-)

Hej Kochaniutkie Mamuśki!
W KOŃCU MAM NETA!!!i łączność ze światem, bo jak wlazłam na forum, to widzę mega zaległości.nie wiem tylko czy doczytam, bo muszę pracę dokończyć pisać do 15 sierpnia a jeszcze trochę przede mną.
no ale widzę, że Lili już może z córcią...mam nadzieję:)fajnie:) a Kasikz???
a ja Wam się przyznam po cichutku, że byłam w pon na USG.wiem, że to 17 tydz i zaraz połówkowe, ale już tak srałam pogaciach i płacze się zaczęły i strachy, bo w poprzedniej ciąży właśnie wtedy mniej więcej się kłopoty zaczęły, że mój T powiedział, że obligatoryjnie zabiera mnie na badanie i basta, bo takie nerwy to jeszcze gorzej.no i pojechaliśmy.
i.......na 70%chłopak.jakieś 16cm "wzrostu"i 176g:)ale wszystko na szczęście super, żadnej obsuwy.PTP 10.01.2011.kupiłam mu pierwsze body w nagrodę:)no i teraz muszę się zabrać za szukanie imienia, bo trochę mi plany pokrzyżował, dlatego że dla dziewuchy imię mam, a facet...te które mi się podobały, to już w pozostałej części rodziny zostały rozgrabione.ehh.no kto pierwszy ten lepszy:)lecę teraz obiad robić, ale później postaram się zajrzeć i coś więcej podczytać.
buziam wszystkie!!

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki.
Zajrzalam bo myslalam,ze macie juz wiesci od Lili.Z pewnoscia ma juz swoja coreczke w ramionach:-)

A my z Julencja wrocilysmy ze spacerku.Mala zjadla i ladnie spi(jak zawsze o tej porze).

Ps.Moja corunia konczy dzis 7 miesiecy:-)Jak te miesiace szybko zlecialy...Pamietam jak jeszcze niedawno byla taka malutenka...

reklama
nie pisałam do lili, dam jej spokój sama sie odezwie jak bedzie chciała :-) ale do 19stej ma na to czas bo potem to juz napisze :-), teraz ide panele sortowac i przegladac czy nie ma uszkodzen, mam tego 6pudelek wiec pewnie mi to potrwa, adam maluje sufit i wierci dziurki na lampki i rolety.

papa do napisania wieczorkiem

Do góry