reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
LILI GRATULUJĘ!!! Niech córcia pięknie rośnie i będzie największą pociechą dla rodziców. Wracaj szybko do sił :-) Czekamy na Ciebie!

LILI GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech się zdrowo chowie,
Tobie rany szybko goją,
nocy przespanych
I piersi pełnych mleka.
Teraz jeszcze She i kasikz która pierwsza ????
BUZIAKI
Just rewelacyjne maleństwo sama słodycz!!!!

lili gratuluje!!!jaki duzy dzidziol z Ady :))))) super ze masz juz to za soba...i ze corcia juz przy cycu :)))
just jaaaaaaajaki cudny Szymonek :))) rany te bezzebne usmieszki sa zabojcze ;)

dziewczyny..od 2 dni czujemy z K pulsowanie z brzuszka ;) czyzby to JUZ Klusek sie odzywal??no raczej nie jelita bo wiem gdzie i jak sa poplatane,ale nie moge uwierzyc ze w 14tc moglo by juz byc czuc...Lucy (chyba) ty tez szybko wyczulas???no w szoku jestem.. ;D mdlosci dalej sa wieczorem,ale looozik ;P
dzis zamowilismy pomniczek dla Amelki i Julci...szukalismy dluuuuugo odpowiedniego i wkoncu znalezlismy idealny...prosty a ladny(nie lubie zbednych ozdobnikow) bedzie postawiony do miesiaca-tak zeby na 1 rocznice corenki mialy juz ladnie...ale serducho to mnie sciska ze mialy na roczek dostac zabawki i bzdety a dostaja pomnik ;( ehhhh
buziaki dla wszystkich
aaaaa She,Kasikz czekam teraz na wasze info ;) i trzymam kciuki za pomysle rozwiazanie :D

Lili GRATULACJE!!!!!!!!!!
no po prostu dlugasna ta Twoja Ada , czekamy na zdjecia, wracaj szybko do domku:tak:
just alez przystojniaczek z Szymy:) a rosnie jak na drozdzach:-)
aniołki no ja ruchy poczulam w 16 tyg i wtedy juz wiedzialam ze to jest wlasnie to:) wiec na pewno to co czujesz to ruchy bo to po prostu co innego niz jelitka:)

reklama
dziewczyny trzymajcie kciuki za lili, beda jej przetaczac krew :-( hemoglobina kiepsko... martwie sie o nia :-( trzymajcie kciuki prosze

moj dzidziol zaczol sie mocno tluc w brzuchu... mam juz 90cm w pepku a na poczatku to pewnie ani 70cm nie bylo a ja rosne i rosne i czekam na rozstepy :/

Ostatnia edycja:
Do góry