reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.
tyci sobie was poczytalam.
Lili ja ciagle szukam tu info o tym,ze urodzilas...No w koncu niedlugo sie doczekam:-)
Pisalyscie o objawach przedporodowych.Ja nie mialam zadnych.Poszlam sobie normalnie do lazienki i zobaczylam krew na bieliznie.
Wyladowalam 2 stycznia w nocy w szpitalu a 4 stycznia nad ranem Juleczka byla juz po tej stronie.
Jesli chodzi o ciuszki to ja mialam w szpitalu tylko 56 i nawet jeszcze byly tyci za duze a Julencja przeciez miala ponad 4 kg jak sie urodzila.

Ide z Julencja na spacerek.Do pozniej.

Buziaki

reklama
Ja też nie miałam objadów -poszłam siku i wody poszły:)

Witam dziewuszki:)
miłego dnia
upał jak cholera oddychać się nie da
Alicja się meczy...
ech

melduję się :)
coś ostatnio często jem kluski leniwe.jakoś przed ciążą to mi się nie zdarzyło,żeby robić takie rzeczy choć lubiłam.a teraz nachodzi mnie ochota i odrazu pichcę:)
nei wiem czy to zachcianki czy raczej łakomstwo(chyba na zachcianki to już za późno)

w końcu burza:)ale dobrze

ja widzę,że wy to w końcu jednego dnia urodzicie:o)coś wyścigi stoją w miejscu

Gosiu trzy dni wstecz może tylko, na bank

Kaira zazdroszczę Ci takiego domku w lecie.super

moja waga niepokoi mnie coraz bardziej 9kilo na plusie!
a co do brzucha to ja już mam 104 na wysokości pępka:)

Witam brzuchatki !
Dodam swoje 3 grosze : w ciąży z Mają - termin13.07 ale 01/02 .07 w nocy odeszły mi wody , poczekałam do 6 rano aż zmienią się na dyżurze i bez cienia skurczów dotarłam do szpitala o 18:03 urodziłam - odejścia czopa nie zauważyłam
w ciąży z Blanką - termin 18,08 , wizyta u gin 14,08 powiedziała o! czop juz zszedł! w sobote 16,08 mam dyżur to zapraszam- ja myślałam że żartuje , bo nic nie czułam , tylko ulgę w oddychaniu bo brzuch jakos mi opadł niżej. W sobotę rano skurcze i pędem na porodówkę - o 23:10 urodziłam . Mimo wszystko to bardzo miłe wspomnienia !
Zyczę wam żebyście juz długo nie musiały czekać na te swoje LWICE !

Dziewczyny jestem tylko na chwilke :) Daje znac o sobie byscie sie o mnie pamietali :-)
Jeszcze tydzien i wracam do domu odezwe sie jak po podrózy odpoczne
Poki co czuje sie dobrze , mam nadzieje ze dzidziolek u mnie w brzuszku tez ma sie dobrze...
Morze jest piekne czasem zimne ale i tak zazyłam kapieli morskiej

Caluski sle wszystkim papap

reklama
Agnieszka bardzo ładna.ale te rzeczy są słodziaśne!!!

mógłby już być listopad to zaczęłabym kupować coś dla mojego królewicza:)
a narazie tylko go smyram i M mówi,żebym wciaż nie pukała do niego:) ale ja tak delikatnie tylko:)

Do góry