reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Ja i tak pojadę 6 do przychodni i załatwię to przez rejestracje, poproszę najwyżej, żeby podrzucili lekarzowi moją kartę, coby przynajmniej widział komu wystawia. W sumie w recepcji tak powiedziała, ze po samo zwolnienie mogę przyjechać tylko nie wiem jak się lekarz zachowa.
K
kaira24
Gość
Lili mieszkam jakieś 100 m od lasu więc jeże, jelonki, dziki i sarenki nie są mi obcenie wspominając o kleszczach komarach i mrówkach. U mnie raz na noc sama została kuzynka i nie zdarzyło się jej to więcej po tym jak 5 dzików i zryło nam trawnik bo ktoś zapominał zamknąć bramę.
Gosiu z tego co wiem można zadzwonić i poprosić położna o napisanie l4 u nas nie ma z tym żadnego problemu.
She poczekaj jeszcze troszkę przytulanek a czop raz dwa zejdzie i Emi na świecie będzie Dobranoc
Gosiu z tego co wiem można zadzwonić i poprosić położna o napisanie l4 u nas nie ma z tym żadnego problemu.
She poczekaj jeszcze troszkę przytulanek a czop raz dwa zejdzie i Emi na świecie będzie Dobranoc
A ja mam nadal te napinania, czuję je regularnie i coraz mocniej, ale już się do nich przyzwyczaiłam. Jeszcze nas Asia wyprzedzi
Kaira24 - jak ja Ci zazdroszczę, my mamy działkę też obok lasu i już nie mogę sie doczekać jak się tam na starość wybudujemy i wyprowadzimy :-)
Kaira24 - jak ja Ci zazdroszczę, my mamy działkę też obok lasu i już nie mogę sie doczekać jak się tam na starość wybudujemy i wyprowadzimy :-)
Ostatnia edycja:
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Lill, Kasikz o co to to nie! Nie mam zamiaru być pierwsza. To Wam się bardziej spieszyło i to ja mówiłam, że mam czas. Nie zamieniam się na kolejkę. Nie ma mowy...
Kaira już dobranoc? :-) A na przytulanki po dzisiejszym mam ochotę... Oj mam...
Kasikz właśnie dlatego chciałabym zauważyć jego odejście. Zaczęłabym się psychicznie przygotowywać, że lada chwila może się Emi wykluć. A tak ciągle krąży mi po głowie myśl, że mam dużo czasu jeszcze. A to może być bardzo złudne :-)
Machnęłam żelazkiem 2 pieluchy i przeszło, tzn. brzuch jest twardy, ale chociaż nie boli. Oby cto był finish całkowicie na dziś.
Kaira już dobranoc? :-) A na przytulanki po dzisiejszym mam ochotę... Oj mam...
Kasikz właśnie dlatego chciałabym zauważyć jego odejście. Zaczęłabym się psychicznie przygotowywać, że lada chwila może się Emi wykluć. A tak ciągle krąży mi po głowie myśl, że mam dużo czasu jeszcze. A to może być bardzo złudne :-)
Machnęłam żelazkiem 2 pieluchy i przeszło, tzn. brzuch jest twardy, ale chociaż nie boli. Oby cto był finish całkowicie na dziś.
reklama
Podziel się: