She – jak M. chce drugie i Ty chcesz drugie, to dlaczego Emi ma być jedynaczka?
Nie licząc syna M. Kochana wszystkie jak jeden mąż twierdzą, że z chwilą położenia dziecka na brzuchu zapomina się o bólu, póki co wierzę im, jak to będzie się okaże
GosiaLew – ja wychodzę z założenia, że jak trzech się naje to i dla czwartego starczy, gorzej chyba potem w wieku szkolnym dopiero, jak trzeba zakupić podręczników mnóstwo, ale tu też właśnie jeden z powodów, dla którego chcemy rach-ciach, a po drugie chyba łatwiej się dogadać gdy różnica wieku jest mniejsza, choć między mną a moim bratem jest 11 lat różnicy, to mogę z nim pogadać o wszystkim, a gówniarz po swojemu doradzi, a jak nie doradzi to chociaż wysłucha, a siostra mimo, że 3 lata młodsza to jak bliźniaczka, czuja ma takiego, że szok
Kasikz – widzę, że naszym małżom szybciej na tą porodówkę niż nam i naszym Córciom
Przed
LucyF jest jeszcze Aneczka to fakt, ale jak dzisiaj zajrzałam na naszą cud-listę, to Aneczki tam nie widziałam
I tak sobie patrzałam, że nikogo nie ma na wrzesień
Ale to już chyba nie do nadrobienia
Zadzwonił A., że nie chce mu się w pracy siedzieć i zwalnia się już o 15 (pracuje do 17) i jedziemy na KTG i dowiedzieć się co i jak, bo ile można czekać
A ja sprzątam kuchnię, teraz chwila odpoczynku, bo schną mi opakowania na makaron itp. No bo zaczęłam od obmycia szafek, eee no to jeszcze półki w środku, eee no to mi odbiło i zaczęłam przerzucać makaron, ryż i inne rzeczy do misek i pomyłam też wszystkie pudełka
W każdym razie 1/4 kuchni sprzątnięta dopiero