reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witam wszystkie panie wieczornie i upalnie..

Ewela!!! Gratulatki ogromniaste! Ważne że jesteście już po.. witaj synku na świecie a szczęśliwym rodzicom ogromne brawa!

witam niedzielnie:happy2:
no czlowiek na jeden dzien na wesele pojedzie i omijaja go cale emocje i ciekawe wydarzenia

Ewela GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
she Ty na razie odpusc sobie mierzenie butow w taki upal bo watpie zeby za 3 tyg mialo byc tak goraco, wiec calkiem mozliwe ze jak temp zrobi sie normalniejsza to jakies ladne buciki Ci wejda na noge

a my po weselisku, bylo super, nic mi nawet nie spuchlo ale jak wracalismy do domu to juz nie wiedzialam jak wytrzymac te 2 godz w samochodzie tak mi plecy dawaly sie we znaki

just no teraz Twoja kolej kochana:-)

Ewela, gratulacje!!! super, że Maluch już jest po tej stronie brzuszka :-) Niechaj Wam rośnie zdrowo i szczęśliwie!!!

Lucy, fajnie, że zabawa się udała :-) a w końcu w jakiej kiecce byłaś, bo była taka wielka dyskusja, aż w końcu nie wiem na czym stanęło ;-)

Agatko, jaka ta Wasza córa dojrzała, że już pozwala Wam spędzać wieczory jak normalnym ludziom :-)

A u mnie bez zmian, aż ciekawa jestem jak to się dalej potoczy. Już oswoiłam się z myślą, że wtorkowe ktg mnie nie ominie. Ciekawe, czy na wizytę za prawie 1,5 tygodnia też się jeszcze załapię ;-)
Najważniejsze - póki co chłodniej się zrobiło - da się żyć :-)

Z tych emocji zapomniałam wczoraj dopisać :-p:-p:-p:-p

Ewela Gratuluję!! Czekamy na zdjęcia maluszka :-D:-D:-D:-D

Spadam do nauki - mam nadzieję, że to już ostatni tydzień taki "naukowy", ale na to, że poprawka mnie ominie jakoś już nie liczę :dry::dry::dry: A szkoda, bo tak to mam same dobre oceny... i stracę przez nią stypendium :dry::dry: Trudno się mówi :sorry::sorry:

Agatko
jako doświadczona mama doradź... ile kupować ubranek na rozmiar 56?? :confused::confused:
Wiem, ze mało, ale chodzi mi o konkretne liczby :sorry::sorry: Bo mam zamiar zabrać się za zakupy w końcu, a nie chcę szaleć z rozmiarem 56 :sorry::sorry:

ewela gratuluje :-) szkoda ze cesarka ale wazne ze maluszek na swiecie :-)

zostaly mi dwa egzaminy... narazie wszystko zdane, wprawdzie nie za fajne oceny ale ważne ze indeks sie zapełnia zaliczeniami... jestem padnieta juz po tej sesji... a jeszcze sie z chlopem pokłóciłam bo od czasu tego usg to on nawet mnie nie dotknie "boje sie popsuć dzidzie" no i masz weź chlpa na usg to możesz pomażyc nawet o buziaku... mam dosyc bycia jak jajko które może sie stłuc w każdej chwili...

papa ide cos zjesc bo do obiadu nie dotrwam bo juz mnie ssie...

Ale tu dzisiaj spokojnie
MIlej niedzielki.
Wstawiam zdjęcie domku Poli:)

Załączniki

• DSC_0432 - Kopia.JPG
    DSC_0432 - Kopia.JPG
    69,5 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Ewela gratuluję czekamy na zdjęcie malucha:)
Just nadal wysyłamy Cię na porodówkę:)
Kasikz kształtny ten Twój brzunio,ładniutki domek nie ma co
Agatko fajnie,że spacerek udał się:)

a ja dziś leniu****ę i posprzątałam w końcu trochę.podłoga odkurzona i umyta,z wanną rozprawiłam się.dokumenty poprzebierałam i takie drobne porządki,przetarcie szafek itp
i popłakałam bo musiałam odnaleźć dokument z grupą krwi,a był w starej karcie ciąży;(

a i miałam dziś cudny sen...w łóżeczku leżał mój śliczny dzidziuś a ja całowałam mu nóżki i skarpetki takie malenkie zakładłam.niebieściutka czapeczkę poprawiałam.ale był słodziutki i taki spokojny:)
nie mogę się doczekać aż sny stana sie rzeczywistością,jeszcze pare miesięcy tylko

słyszałyście tą piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc jakoś mi się spodobała:)

Ostatnia edycja:
Do góry