reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Jeśli za 3tyg o tej porze będzie tak jak teraz jest za oknem, to włożyłabym obrączkę na ten palec co trzeba :-)

Ciekawe jak Ewela... Mam nadzieję, że już jest po...

reklama
Asiu, to oby paluszek był odpowiedniej objętości, jakoś całkiem zapomniałam, że i z tym mogą być przeboje. No ale ja w sumie chyba od marca na wszelki wypadek obrączki nie noszę. Więc jak już M Ci obrączkę założy to sprawdzaj co jakiś czas, czy nadal możesz ją zdjąć ;-)

Oj, też mam nadzieję, że Ewela już po. Kurczę, ale, że w takiej sytuacji tak trzymają i trzymają, że może coś się ruszy samo.

Just jak będzie tak chłodno to luz. Ale jak będzie skwar to odrazu M będzie wkłał na mały palec, a po ceremoni niestety będę zmuszona ją schować. Bo na ten co trzeba przy upale nie wejdzie, a z małego się będzie zsuwała. O :-(

Ja myślę, że zrobią cc. Przecież ile można się pastwić? To niehumanitarne...

A jak Wasze relacje z mężem? Lepiej już?

To może w razie czego pomyśl o czymś takim, żeby na przykład obrączkę na łańcuszku na szyi zawiesić

A relacje, powiedzmy zawieszenie broni, takie ani gorące ani zimne coś.

O! To dobry pomysł, zwłaszcza że będę miała łańcuszek na szyi :-)

Czyli jak to mówiła moja nauczycielka: państwowe kontakty... Szkoda :-(

Wiecie co? Czekam na wieści od Eweli jakbym to ja co najmniej rodziła :-) Normalnie mam nerwa o nią i Małego jak nic...

Ostatnia edycja:
Just czyli Ewela przed Tobą jednak:) dobrze czuła! mam nadzieję,że już wszystko ok.o tej porze to na pewno
Aniołki tu kciuki zawsze działają więc będzie odbrze!!! zaciskam swoje

kupiłam dwie spódniczki,bo jak mówiłam w nic się nie mieszczę:) nie ciążowe ale na gumkę:)
może wkleje wam fotę,ale to chyba poczekam do 16tygodnia :)
w tym ciążowym w wola parku byłam,al enic nie znalazłam

:eek::eek::eek: gorąąąąąco

byliśmy w łazienkach
S ma milion zdjęć z pawiem a ja z wiewiórką...:-p
Alicja mam milion zdjęć w wózku;-)
a wózek w plenerze hehehe:-)
zjadłam tonę lodów
mała nie spała od rana i teraz padła
nawet palcem u nogi nie rusza

a my w końcu zaczynamy normalnie spędzać wieczory
tzn ja przestałam być taka ciągle zmęczona i znużona
wczoraj pifko filmik i o 1 poszliśmy spać
no ale jak można się wyspać do 10 to nie straszne długi e wieczory:-)

Ewela trzymam kciuki:-) jak zobaczysz synka zapomnisz o tym koszmarze:tak:

Dziewczyny, za czerwcówkami:

SMS z 18:52:
" Miałam cesarkę malutki ur się o 15:10 54cm 3400g 10pkt jest najsłodszym cukiereczkiem"

Ewela GRATULACJE!!! Czekamy na Was i zdjątka!!! Buziaki :-)

Niewiele się pomylili określając wagę Małego :-)

reklama
Też czytałam!!!
Ewela gratuluję!!!!

Kurcze dziwne że nie podali zzo -u mnie też stanęło na 2 cm i ani rusz -skurcze po oxy masakryczne... położna powiedziała że zzo rozluźnia szyjkę (nic nie dały masaże i pierdoły) i faktycznie od podania zzo do pełnego rozwarcia 1,5h...

Do góry