Cześć laseczki!
Ależ upał... a w Szczecinie chłodno
Ewela, oj możesz na ten egzamin nie dotrzeć jak masz takie objawy. Możesz wtedy zdawać zupełnie inny egzamin:-)
Lena77, ja też po 12 tc nie miałam żadnych objawów. No tylko spać mi się chciało. Nie martw się jak się zaczną kopniaki to będziesz mieć czasami dość.
She odwiedź kogoś mądrego, taki kaszel jest b. niedobry dla małej. Napina Ci się wtedy pewnie cały brzuch co?
Ja mam dziś wrażeni- w sumie już od wczoraj że Młody niewiele się rusza. Jak mu podokuczam to się ruszy, ale niesamowicie leniwie. Tłumaczę sobie że to przez upał. Ale jutro wizyta i ktg. Zobaczymy jak będzie. Proszę o kciuki.
Dziewczyny wy o ciuchach, powiem tak, ja typowo ciążowych to mam 2 pary spodni, spódnicę dżinsową i tyle. Reszta to legginsy, bluzki i tuniki kupowane w zwykłych sklepach np h7m, orsay, tyle że większe i elastyczne a teraz to wogóle królują sukienki, bo spódnica dzinsowa grzeje niesamowicie tym golfem, to samo spodnie. Mam też spodenki chyba z c&a które są biodrówki ale elastyczne więc mieścimy się w nie oboje. Naprawdę teraz w sklepach są takie ciuchy że można coś wybrać i wcale nietrzeba przepłacać za "ciążowe typowe" Aha, jeszcze sukienkę z H&M mam, ciążową, ale przestałam się w nią mieścić:-) a w bawełniane zwykłe, jak najbardziej
Dziewczyny wysłałam kasę za kołyskę i kobieta się nie odzywa od tamtej pory, zaczynam się niepokoić.