reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny życze wam wszystkiego naj z okazji dnia Mamy:) A Tobie Ewela jeszcze z okazji imienin.

Asiu - przytulam, bo wiem jak jest smutno.Nie uniknie sie tego uczucia. Choć na pewno jest troche łatwiej z Emilką w brzuszku
Lili - udanych zakupow
Ola81- oczywiście bardzo sie ciesze ze wszystko w porządku z maluszkiem.
Just - a ty jak sie czujesz?

A ja ani na zakupy ani nic. Achh. Nie powiem czego dostane w domu. Moze do jednego sklepu podjadę w weekend. Na zasadzie do sklepu i z powrotem, ale to też zobaczymy. Musze do sklepu z dywanami. Obszukałam na internecie i nie ma.:(
Pokój Poli jest zielono- zółty i potrzebuje najlepiej takiego żywego zielonego dywanika z czymś fajnym na nim - 140X160(180) . Moze na coś traficie do dajcie znać. Znalazłam jeden fajny chyba Haby ale nie dość że drogi to jeszcze wełna, a nie moge ryzykować , bo mój maż jest alergikiem a jak Pola bedzie to na nic mi taki dywan.

Pola od przedwczoraj rusza się bardzo dużo. bardziej to wiercenie niż kopania ale czuje to mocno. Dzisiaj zauważyłam że jak wstaje mój M do pracy i hałasuje albo dzwoni budzik to ona też się budzi,

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
asiu trzymaj sie jakos, wiem ze te trudne dni sie zblizaja ale dzis dzien mamy wiec glowa do gory bo kazda z nas ma swoje swito dzis :-)
ja mam dzis jakis katar.. wrr mam nadzieje ze przejdzie.. mialam robic ten sernik limonkowy i czekam az tesciowa mi twarog przyniesie, nie mam limonek ale mam cytryny :-) ciekawe czy mi to wyjdzie

no nic uciekam do nauki bo wstalam o 10tej i nic jeszcze nie zrobilam

asiu zabilas mnie... linomag co to jest???? :-O

ide na obiadek i na ciasto do tesciowej z okazji dnia matki :-)

dostalam kwiatka od mezusia ale mu nabluzgalam bo mi powiedzial "niedoszla mamo" ja mu dam niedoszla.. potrójna a nie jakas niedoszla kurce udusze zaraz narazie sie kapie a potem mu ładnie wytlumacze jaki z niego niedoszly tata jak ze mnie wedlug niego niedoszla mama... :-p

pewnei tego co pisze daa - masci. Bo te pozostałe używasz tylko w naglych sytuacjach. Szczególnie tę z tlenkiem- nie mozna jej naduwzywać

Asiu u nas linomag nie działa, ani nivea, ani bambino, ani mąka ziemniaczana, ani zasypka... jutro lekarka da nam maść na receptę. Może też kupię inne pieluchy -może to pomoże?? jakieś mega chłonne -nie zeby rzadziej zmieniać -choć i tak już co chwilkę zmieniam ale żeby nie było tak wilgotno:confused:

No i oczywiście jeśli nic się nie dzieje nie używac takich maści -bo później nie ma czym dupska ratować (choć u nas zwykła parafina tłusta była i było cacy a przez tą kupę z pleśniawami teraz cieżko czymkolwiek leczyć):-(

ale sie wkurzyłam, dostarczyli kwiaty mamie z błednym bilecikiem a teraz nikt nie odbiera. ożesz noooo:(
No już poprawiają:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry