reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Kasikz trzymam kciuki za Twoją wizytę. Daj znać. Na pewno będzie dobrze. Musi być... Co do auta. Ja swojego jeszcze nigdy nie miałam. Ale jak Rodzice sprzedawali swoje zawsze było mi smutno. Głównie za czasów poczciwych maluszków...

Lilijanna no nie da się ukryć, że wywaliło mi już brzuchol jak trza :-) Już nie mogę ludziom mówić, że to wzdęcie ;-)

Daaa mam nadzieję, że to jednak objaw rozciągania macicy. Mnie też kłuło, ale na szczęście niedługo. Ale masz rację - jeśli będzie Cię to dalej niepokoiło, lepiej iść to sprawdzić.

Zmykam do pracy.

Ps. A kurier z paczką nadal nie dojechał :-( Dziś jest tydzień od złożenia zamówienia. Paczka została nadana w piatek... Buuu... Póki co żadne kurier nie dzwonił, a wczoraj i dziś oboje będziemy późno w domu. Mam stracha, że będziemy się z kurierem mijać i w końcu paczka wróci do sprzedawcy :-(

Dziewczyny, w jakim przedziale tc należy zrobić glukozę z obciążeniem? Ja mam 28tc. Na wizycie miałam być 2tyg temu, ale ze względu na chorobę przełożyłam i teraz się zastanawiam, czy nadal jestem w dobrym czasie :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Lili kobieto !! no nic tylko przelozyc przez kolano i zlac dupe za to przemeczenie sie wczorajsze, dzis brzuch do gory i lezakowanie. nalezy sie i Tobie i dzidzi:tak:
Ewela napisz jakie prezenty dostalas bo ciekawa jestem okrutnie

a pogoda do d....... u mnie znow ulewy z przerwami na deszcz, a leje z taka sila ze mi poobrywalo kwiatki na azaliach w ogrodzie. no coz chcialabym juz ciepelka i sloneczka.

she ja znalazlam cos takiego:" każdej kobiecie między 24. a 28. tygodniem ciąży powinno się przeprowadzić test doustnego obciążenia glukozą (50 g)." wiec na razie sie miescisz w czasie:)

Ostatnia edycja:
Hejus obejus laski

She chyba jakos teraz sie robi, w sumie niepamietam,bo ja nie robilam wogole.

Wiec imprezka sie udala, dostalam z canpol baby taka fajna miseczke do karmienia co jedzonko sie w niej podgrzewa i nie zsuwa sie ze stolu i dostalam pieniadze w kopercie,ale wolalabym prezenty.No coz kupie cos malemu,jak w czwartek bede jechala z kolezanka do jej mamy,a ona ma sklep dzieciecy to cos kupie. Taka mala wycieczka.

Niedobrze mi ,tak sie objadlam kanakami z maslem czekoladowym.Wogole zauwazylam,ze za duzo slodyczy nie moge jesc,bo zaraz mnie mdli.

Kurde jak ja bym chciala sie juz rozpakowac mowie wam, jak sobie pomysle,ze takiego kloca moge urodzic to ja chce juz ...

Czyli mam ostatni dzwonek. Pewnie w tym tygodniu każe mi zrobić, żeby się załapać na czas... Bleh... :baffled:

Ostatnia edycja:
LucyF - wiem wiem, już dostałam od A. reprymendę :zawstydzona/y:
Ewela28 - ja tam też lubię prezenty ;-)
She - no ja robiłam na początku maja, oj nie zapomnę tego długo :no: Zapytaj się gina podczas wizyty. A co do kuriera to ja bym zadzwoniła, zawsze możecie paczkę odebrać w ich centrali.

Wstawiam dwa zdjątka Mamy-Słonicy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Załączniki

• brzuch2.jpg
    brzuch2.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 38
  • brzuch1.jpg
    brzuch1.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 38
P1000612.jpgP1000611.jpg
no to ja tez dodam swoj brzuchol:tak: ale nie jest jeszcze tak imponujacy jak Twoj Lili choc wydawalo mi sie ze moj jest za maly ale jak mysle ze Ty jestes przede mna 8 tyg to teraz mysle ze moze jest nawet calkiem calkiem ten moj

Ostatnia edycja:
Lilijanna problem w tym, że nie mam numeru do kuriera, a sprzedawca z allegro nie odpowiada na maile, więc nawet nie znam numeru listu przewozowego...

Bardzo ładne brzuszki Mamuśki :-)

Dziewczyny, mam wyniki wczorajszego moczu. Dawkę urinalu od miesiąca mam mniejszą niż przez ostatni czas, a wyniki lepsze niż miesiąc temu. HURA!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry