Pati.b – wczoraj jako deser chodziło za mną takie coś: serek śmietankowy, dwa żółtka, cukier waniliowy, cukier – miksować, dodać ubitą pianę z białek – wymieszać, nie miksować – pycha
Daaa – nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze, aczkolwiek z naszym doświadczeniem przynajmniej wiemy na co reagować i jazda na izbę i nie damy się wyrzucić. Trzymam kciuki za środową wizytę, ale szybciutko minęło, a tak się martwiłaś.
Aneczka_
77 – będziecie mieć dzidzię od razu w jego sypialni czy na początku u siebie? Ja początkowo też chciałam od razu pokoik dziecięcy, ale póki co nie zdecydowałam się na spanie z maleństwem w dwóch oddzielnych pokojach, a że sypialnia jest duża to nie ma problemu, by łóżeczko stało u nas. Cieszę się, że zakupy się udały. ;-)
Ewela28 – jak tam po imprezie, pochwal się zdobyczami
Agatko – jak minęła noc?
Kasikz – bardzo Cię proszę o ten przepis, uwielbiam serniki jakiekolwiek
A moje przypuszczenia wczorajsze się sprawdziły, moje leżenie zakończyło się już nie wstaniem, brzuch mi stwardniał, zażyłam 2x no-spa i leżałam i błagałam by się unormowało. Przewrócenie się z boku na bok – ból brzucha. Nie potrafiłam określić czy dziecko mi się akurat tak ustawiło czy coś się dzieje innego. Miałam dziś na chwilę jechać do Poznania, zostałam w domu. Muszę odpocząć troszkę. Ewentualnie jakieś pierdy w domu zrobić, typu podlać kwiaty.
A w ogóle to w nocy zaczynam spać jak zając, tak jakoś czujnie, budzę się i wydaje mi się, że nie spałam. Za to rano nie mogę tyłka podnieść.