reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
bibianko a ja znowu wolalam nie byc usypiania nie musialam lezec caly dzien na sali po cc tylko 3h potem mogl byc maz przy mnie i poozne na dzwoneczek.... glowe moglam podnosic i rekami ruszac wszystko ze stolika sobie bralam zero problemow a dawke za duza mi dali i trzymala bardzo dlugo. MEGA GRATULACJE DWOJECZKI :tak:

Witajcie:tak:

Bibianko ogromne gratulacje tych dwóch serduszek w brzuszku i cudnie, że trafiła Wam się parka:tak:

Emy wspaniałe wieści i trzymam mocno kciuki za spokojną ciążę i szczęśliwe rozwiązanie:tak:

Jankesowa a Ty dopiero co test robiłaś, a już prawie połowa za Tobą:tak:

OMG...:szok: Zolwik taki wielki juz i dorobil sie siostrzyczki?? Ja bym go nie poznala - byl taki malenki...

Kłaczku no tak się dzieje, że te dzieci nasze rosną jak na drożdżach:-)

Bartek to już przedszkolak pełną gębą -> jak jest w przedszkolu to jest bardzo zadowolony, szybko i dużo się uczy, nie sprawia kłopotów, z chęcią chodzi na zajęcia dodatkowe, więc super -> niestety też często jest chory, ale musimy to jakoś przeżyć:baffled: Paulinka też rośnie tak szybko, że wszystko sobie zapisuję, żeby nie zapomnieć -> już śmieje się cudownie jak się do niej mówi, zaczyna chwytać co popadnie i stara się wkładać do buzi, próby obracania na bok też już są, a jak leży na brzuchu to zamiast tylko głowę podnosić to podkurcza nogi, pupa do góry i tak jakoś pełza do przodu i troszkę się przesuwa -> nie pamiętam, żeby Bart tak robił, ale każde dziecko jest inne:-)

Już powoli dostaję szału w domu, bo na dwór ciężko wyjść jak jest taka pogoda, ale mam nadzieję, że już nie długo:-)

Buziaczki dziewczyny:-D

Bibianko !!! super nowina !!! bardzo sie ciesze i trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie potoczylo :tak:
Emy niewiem czy gratulowalam ci juz(jakby cos to 2x nie zaszkodzi ;-)) &&& i odezwij sie--->napisz jak sie czujesz?czy juz wiesz jaka plec dzidziusia w brzuszku? jak przebiega ciaza?...... :sorry:
pozdrawiam wszystkie ciezarowki,rozpakowane i dzieciaczki :*

Annas81 urodziła Pawełka, cały poród trwał 5h, nie była nacięta, ale coś tam pękła w środku, więc ma mały szew rozpuszczalny. A Pawełek waży 2800g i dostał 10pkt. Pozdrawia wszystkich.

Pawełek całuski od e-cioci a dla mamuśki big gratulacje :D

Jankesowa
- babianka będzei rodzić w tym szpitalu co ja my z jednego miasta :D u nas nie ma tak różowo z salki po cc na normalną puszczą cie dopiero jak "kupkę" zrobisz dosłownie i zameldujesz połoznym masakra hehe na ta sale i nawet na inne nie ma wstepu nikt z zewnatrz nawet mąż, a do babeczki która nie była usypiana jako jedyna z nas co jakis czas przychodził ktos i przypominał żeby sie nie ruszała więc nie wim od czego to zależy ja sie na tym nie znam, dla mnie minusem oczywiście było to że nie widziałam małej zaraz po i musiałam na prawdę długo czekac poród o 10:25 mieli dzieciaczki przywieść o 15 a przywieźli po 17 stej .... ale my "usypiane" nadrobiłysmy stracony czas z naszymi maleństwami wtedy kiedy tamta kobietka nie mogła się ruszać, ale wiadomo chwila chwili nie równa ............. nie wiem jaką decyzje bym teraz podjeła, stanowczo za mało "jestem obryta" w tych tematach w końcu szłam rodzic naturalnie :D to sie człowiek nie przygotował jedynie tyle co sie nasłuchał :D

reklama
Do góry