docztałam że ty kobitko tak w sierpniu plnujesz mniej więcej ja tez mam nadzieję że sierpień / wrzesień bede mogła i z tego co pamietam iqusia chyba tez jakoś we wrześniu - więc mam nadzieję że się tu wszystkie spotkamy na ciążowych ploteczkach
reklama
K
kobietka22
Gość
IZW- no też mam taką cichą nadzieję ,że się tu spotkamy
na razie skupiam się na tym ,aby przed ciążą trochę cm zgubić aby potem za dużym wielorybkiem nie być ,a przy okazji mam zajęcie na czas oczekiwania
na razie skupiam się na tym ,aby przed ciążą trochę cm zgubić aby potem za dużym wielorybkiem nie być ,a przy okazji mam zajęcie na czas oczekiwania
K
kobietka22
Gość
No laseczki jest przybliżona data staranek jak będzie wszystko ok ze mną, to we wrześniu zaczynamy z M , ogromnie się cieszę
IZW, ale szybko malutkiej ząbek wyszedł. Co do wózków - ja mam Espiro Avant - lekki jest, fajnie się w samochodzie mieści (to było dla mnie bardzo ważne), koła ma plastikowe i wiadomo, że jak się człowiek przerzuci z wózka na gumowych oponach na taki, to czuc różnicę - bardziej twardo jeździ, no ale to chyba każdy wózek na plastikach. Mnie ten wózek pasuje, chociaż kosz na zakupy mały, ale chciałam mały wózek, to nei mogę wymagac wielkiego kosza
kobietka, nooo, juz niedługo ja Cię oczywiście pamietam i kibicuję !
kobietka, nooo, juz niedługo ja Cię oczywiście pamietam i kibicuję !
K
kobietka22
Gość
Kahaka - dzięki kochana , ja też Ciebie dobrze pamiętam , jej jak ten czas leci nie?
dopiero pisałam ,że 2 lata mam czekać ,a tu już minęło i zaraz staranka teraz czas wakacji to zleci mi szybciuteńko te tygodnie to na prawdę lecą tak ,że nie nadążam czasami ,a czasem się tak dłuży no i może być tak ,że ten ostatni miesiąc oczekiwania będzie się ciągnął w nieskończoność ,ale co przyjdzie i będzie ten wrzesień kiedyś w końcu...
dopiero pisałam ,że 2 lata mam czekać ,a tu już minęło i zaraz staranka teraz czas wakacji to zleci mi szybciuteńko te tygodnie to na prawdę lecą tak ,że nie nadążam czasami ,a czasem się tak dłuży no i może być tak ,że ten ostatni miesiąc oczekiwania będzie się ciągnął w nieskończoność ,ale co przyjdzie i będzie ten wrzesień kiedyś w końcu...
dziewczynki ja tylko na chwilkę melduję mojej małej od wczoraj wybija się drugi ząbek, śpi jak króliczek jest troszkę marudna ale bałam się że z tym ząbkowaniem bedzie gorzej a jest znośnie
khaka ja też właśnie szukam czegoś małego - dzieki fajny ten wózek
kobietka to zawrzesien mam nadzieje ze tez dołącze ;p
pozdrawiam was wszystkie i życzę udanego dzionka
a tu aktualne fotki mojego skarbu
khaka ja też właśnie szukam czegoś małego - dzieki fajny ten wózek
kobietka to zawrzesien mam nadzieje ze tez dołącze ;p
pozdrawiam was wszystkie i życzę udanego dzionka
a tu aktualne fotki mojego skarbu
martusionek
Fanka BB :)
Justynko gratuluje!!!!niech Kamilka rośnie zdrowo!!!!! Aż się popłakałam!!!!!!
Czarna szykuj się:-)
Czarna szykuj się:-)
reklama
Podziel się: