reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Hej dziewczynki,

Kasia Gratulacje Kochana. Trzymaj się i szybciutko wracajcie do domku.

Tak się cieszę, że tu tyle fasolinek się pokazało i się trzymają dzielnie :-)

Jeśli chodzi o detektor, to bardzo polecam również. Najlepiej wydane pieniądze w calej ciąży. Wysłyszałam wprawdzie dopiero tak na granicy 11 i 12 tc, ale od tego momentu do momentu czucia ruchów minęło długie dwa miesiące, i co kilka dni mogłam uspokoić złe myśli, słuchając choć przez moment serduszka. Teraz już go nie używam, ale np. kilka dni temu mały był bardzo spokojny, pewnie przez te upały, i byłam przez moment zaniepokojona i wyciągnęłam detektor z szafy. To jest naprawdę fajne urządzenie. Osobiście polecam jego zakup.

Czekając na poród całuję Was i pozdrawiam. Postaram się zajrzeć nawet ze szpitala i zameldować kiedy się coś zacznie dziać.

Hej babeczki!

Już myślałam, że wcale do was pisać nie będę, bo klawiatura w kompie nie działała ale dzisiaj sama zaskoczyła :)
Mąż przywitany a ja zatopiona w nauce, bo 22 sierpnia mam egzamin! W końcu jest termin!

Buziaki dla wszystkich :)

Martusionku - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja czuję się bez zmian, oprócz tego, że nie mam już plamień :) Teraz tylko czekam na cud w piątek, bo żadna z moich poprzednich , nieudanych ciąż nie dotrwała do tego okresu. Jestem cała w strachu i też proszę o kciuki.

Zjola, "bedzie wszystko w porzadeczku" - bardzo dobre haslo! Przeciez mamy razem stekac i marudzic. Wczoraj wieczorem poczulam wlasne cycki.:szok: Normalnie chyba jestem w ciazy! Poza tym ze jak sobie kontrolnie pocisnelam, to... mam jeszcze jakies smetne resztki pokarmu.
Martusionku spokojnie - to bedzie bardzo fajne usg. Bedzie tam taki maly ufoludek, tanczacy, wierzgajacy i w ogole trudny do zlapania.

Witajcie dziewczyny, dziękuje za gratulacje. Wczoraj wróciliśmy do domku, narazie o.k mamy tylko problem z ciagnięciem cyca, bo brodawki wklęsłe, właśnie dziś ćwiczymy, mam nadzieje że się uda i mały załapie o co chodzi.
Pozdrawiam wszystkie. pa

No a ja nie mam najlepszych wiadomości po usg... w czwartek idę na kolejne usg i na badanie z krwi bede miała NFZ więc troszkę zaoszczędzę. Dzieciątko jest żywe, raczej sobie spało, ma dł 6,1mm kość nosowa widoczna ale przezierność karkową mamy dosyć dużą bo 3,6mm mimo takich pomiarów mam nadzieję że moje dzieciątko urodzi się zdrowe...przepraszam że ja tylko o sobie

reklama
Do góry