reklama
Martyna duzo zdrówka dla ciebie i maleństwa
Kasia 24 gratulacje i całuski dla ciebie i synka
Kałaczek no to super szybciutko ci sie udało extra tak sie cieszę
my meldujemy grzecznie że nami objema wszystko jak najbardziej ok! tak tak - to bedzie kobitka nosze pod serduchem Natalkę
Kasia 24 gratulacje i całuski dla ciebie i synka
Kałaczek no to super szybciutko ci sie udało extra tak sie cieszę
my meldujemy grzecznie że nami objema wszystko jak najbardziej ok! tak tak - to bedzie kobitka nosze pod serduchem Natalkę
martyynaa81
Fanka BB :)
dziekuje wszysykim!
Lilijanna- super/ fajnie ze juz koncowka!!
widzialam juz serduszko w 7tyg mialam piwrwsze usg!
Klaczek- dobry musi byc ten detektor.
Wczoraj bylam
u lekarza i powiedzial ze 9t2d za wszesnie zeby uslyszec serduszko a mial taki detektor w miare nowoczesny?!! Powiedzial ze jakbym byla w 11 tyg to by probowala ale najlepiej w 12 tyg... a ja mam tylozgecie macicy wiec tym bardziej nielatwo znalezc
jeszcze raz gratuluje zafasolkowanym! musze wejsc na kompa zeby wiecej zdzialac bo w telefonie nie ma wsystkich opcji!
buziaki dla wszystkich!!
Lilijanna- super/ fajnie ze juz koncowka!!
widzialam juz serduszko w 7tyg mialam piwrwsze usg!
Klaczek- dobry musi byc ten detektor.
Wczoraj bylam
u lekarza i powiedzial ze 9t2d za wszesnie zeby uslyszec serduszko a mial taki detektor w miare nowoczesny?!! Powiedzial ze jakbym byla w 11 tyg to by probowala ale najlepiej w 12 tyg... a ja mam tylozgecie macicy wiec tym bardziej nielatwo znalezc
jeszcze raz gratuluje zafasolkowanym! musze wejsc na kompa zeby wiecej zdzialac bo w telefonie nie ma wsystkich opcji!
buziaki dla wszystkich!!
Gosiulek, nie zawiodl, choc czasem mialam problem z wyszukaniem (umiejscowieniem) tetna i nie raz chwile trwalo zanim namierzylam. A bywalo ze zlapalam i w momencie slyszalam jak sie oddala jak maly U-boot.
Lilijanna, zebys wiedziala ze jak na mnie to jest ach ach i jeszcze och bo ja jestem niezorganizowana balaganiara i musialo mnie naprawde oswiecic ze nie zgarnelam wszystkiego jak leci do workow na smieci.
Zjola, se mozesz mdlec, tylko wtedy nie zobaczysz serduszka - lepiej zachowaj przytomnosc zeby Cie nie ominelo.
IZW, super!
Martyynaa, u mnie 11 tydzien - nie tak wczesnie znowu.
Lilijanna, zebys wiedziala ze jak na mnie to jest ach ach i jeszcze och bo ja jestem niezorganizowana balaganiara i musialo mnie naprawde oswiecic ze nie zgarnelam wszystkiego jak leci do workow na smieci.
Zjola, se mozesz mdlec, tylko wtedy nie zobaczysz serduszka - lepiej zachowaj przytomnosc zeby Cie nie ominelo.
IZW, super!
Martyynaa, u mnie 11 tydzien - nie tak wczesnie znowu.
Zjola - bądź świadoma i zalej się łzami szczęścia i radości
Kłaczek - no to gratuluję, że Cię oświeciło z tą rozmiarówką, bo teraz byłby większy problem, choć Ty i tak prawie na bieżąco jesteś
Martynaa81 - to super, że serduszko już słyszałaś, trzymam mocno kciuki byście wytrwali do końca
IZW - gratuluję Córeczki, trzymajcie się dzielnie
Kłaczek - no to gratuluję, że Cię oświeciło z tą rozmiarówką, bo teraz byłby większy problem, choć Ty i tak prawie na bieżąco jesteś
Martynaa81 - to super, że serduszko już słyszałaś, trzymam mocno kciuki byście wytrwali do końca
IZW - gratuluję Córeczki, trzymajcie się dzielnie
aniunnia
Dziewczyny dzis mam KTG... trzymajcie kciuki,zebym wrociła do domu...i to z dobrymi wiesciami..
reklama
aniunnia
ja juz po... nie miałam ktg, bo jak zbadała mnie "reką" stwierdzila,ze nie ma co denerwowac dziecka,bo napiecie prawidłowe i w srodku tez ok.. :-):-)
Podziel się: