reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Kłaczku - no to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko jak ja czekam na serce tego mojego szkraba, ja chyba zemdleję za tydzień na tym usg :baffled:

Martyynaa - gratuluję fasolki :)

reklama
Martyna duzo zdrówka dla ciebie i maleństwa :D
Kasia 24 gratulacje i całuski dla ciebie i synka
Kałaczek no to super szybciutko ci sie udało extra tak sie cieszę :D

my meldujemy grzecznie że nami objema wszystko jak najbardziej ok! :D tak tak - to bedzie kobitka :D nosze pod serduchem Natalkę :D

ano kamień z serca, w nocy tylko raz na siku wstałam i nawet dłonie mi nie drętwiały, co jest dla mnie bardzo duzym zaskoczeniem

dziekuje wszysykim!
Lilijanna- super/ fajnie ze juz koncowka!!
widzialam juz serduszko w 7tyg mialam piwrwsze usg!

Klaczek- dobry musi byc ten detektor.
Wczoraj bylam
u lekarza i powiedzial ze 9t2d za wszesnie zeby uslyszec serduszko a mial taki detektor w miare nowoczesny?!! Powiedzial ze jakbym byla w 11 tyg to by probowala ale najlepiej w 12 tyg... a ja mam tylozgecie macicy wiec tym bardziej nielatwo znalezc;)
jeszcze raz gratuluje zafasolkowanym! musze wejsc na kompa zeby wiecej zdzialac bo w telefonie nie ma wsystkich opcji!

buziaki dla wszystkich!!

Gosiulek, nie zawiodl, choc czasem mialam problem z wyszukaniem (umiejscowieniem) tetna i nie raz chwile trwalo zanim namierzylam. A bywalo ze zlapalam i w momencie slyszalam jak sie oddala jak maly U-boot.
Lilijanna, zebys wiedziala ze jak na mnie to jest ach ach i jeszcze och bo ja jestem niezorganizowana balaganiara i musialo mnie naprawde oswiecic ze nie zgarnelam wszystkiego jak leci do workow na smieci.:-D
Zjola, se mozesz mdlec, tylko wtedy nie zobaczysz serduszka - lepiej zachowaj przytomnosc zeby Cie nie ominelo.
IZW, super!
Martyynaa, u mnie 11 tydzien - nie tak wczesnie znowu.

Zjola - bądź świadoma i zalej się łzami szczęścia i radości :tak:
Kłaczek - no to gratuluję, że Cię oświeciło z tą rozmiarówką, bo teraz byłby większy problem, choć Ty i tak prawie na bieżąco jesteś :-p
Martynaa81 - to super, że serduszko już słyszałaś, trzymam mocno kciuki byście wytrwali do końca :tak:
IZW - gratuluję Córeczki, trzymajcie się dzielnie :tak:

Lilijanna, prawie na biezaco to znaczy ze Karol nosi ciuchy 12-18 lub (jesli Primark) to 18-24.:-D A zaczynal uczciwie od 56.
Aniunnia, spokojnie - my trzymamy, Ty sie nie stresujesz. OK?

reklama
Do góry