reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ilonko - trzymaj się kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karolciu - dzięki za pamięć :tak:. U mnie nic nowego. Znowu zaczynamy od początku. Dobrze, że u was wszystko na dobrej drodze, ja cały czas trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrowionka ciężarówki :)

karolcia-- mnie czop odszedl dopiero w szpitalu w 41 tc :tak: ale tak jak dziewczyny pisza moze 2 tyg przed porodem juz.
kurka woda ale to zlecialo juz nie dlugo bedziesz tulila malenstwo :)

Ilonko- w szpitalu napewno o Was zadbaja choc wiem jak ciezko sie tam lezy szczegolnie w Swieta ale dacie rade napewno

zjola- ja tez caly czas trzymam kciukasy
:tak:

Nadalak moj S tez tak mial ze byly takie dni ze ledwo co sie odzywal do mnie a najgorzej bylo jak bylam na wizycie u lekarza i ten przykladal detektor tetna to tak jakby Maly sobie wyszedl na chwile bo nawet przez 5 min go nie mogl namierzyc myslalam ze umre ze strachu :-)

Ilonka1990 - to super :tak: Kozrystaj z ostatnich dni i odpoczywaj, choć pewnie leżenia masz dość. :tak:

Miśkam - podczytujesz nas, co tam u Ciebie? :sorry:

Ilonka,Karolcia - trzymajcie sie kobitki !!! u mnie tez nie wiem kiedy minal kolejny miesiac...w poniedzialek wizyta mam nadzieje ze maly siedzi glowka w dol ..powoli zaczynam odczuwac stres porodowy....i pakuje torbe do szpitala

monisiowata - ja teraz dopiero zaczynam sie denerwować...a torba jeszcze nie spakowana....tylko w szafie w reklamówkach podkłady, podpaski, majciochy itp.
w poniedziałek mam wizytę....i może już coś więcej mi lekarz powie...czy mogę sie spodziewać wcześniejszego wyklucia czy zostajemy przy terminie z om.

a właśnie...ustalił ktos jaka teraz kolejność? Lilijanno moja droga...dopisałaś tam?

ja, As, Anetha - my mamy mniej więcej jeden czas.....teoretycznie powinnam być przed dziewczynami....ale chyba jest jeszcze ktoś wczesniej o ile dobrze pamiętam? quennie - Ty o ile się nie myle? i aga_cina - jest tydzień przedemną.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki widzę ,że niebawem wielkie rozpakowywanie będzie:-)
nie martwcie się dziewczynki , to będzie bolesne ,ale jakie piękne przeżycie w końcu zobaczycie swoje skarbki już się nie mogę doczekać fotek :tak:na pewno się boicie ja też będę się bała na pewno ,ale dacie radę będzie wszystko dobrze jak to się mówi dziś coś boli ,a jutro już wcale.

Do góry