EwelinaK26
Fanka BB :)
Witam Was Kochane Moje!!!!!Nie piszę bo nie mam na nic czasu, maleństwo miałam przeziebione urwanie d.... kolki i wzdęcia okropne ma więc są momenty kiedy padam poprostu. Espumisan troszkę pomaga w tych dolegliwościach. lekarz zaliczony już 2 razy byliśmy na kontroli wagi Szymona. Lekarka w szoku była w ciągu 2 tygodni na cycu przybrał 700 gram
Żarłoczek jest. No ale wizyta nie skończyła się ok mam skierowanie do kardiologa na usg serduszka na cito dzwonię do dwóch przychodni i mówię jaka sytuacja a oni do mnie że terminy na maj szok poprostu no i oczywiście prywatnie muszę iść
a jak prywatnie to oczywiście migiem wizyta we wtorek trzymajcie prosze kciuki za Szymonka bardzo się boję. Suwaczki Was pomknęły że ho ho
Kahaka czekamy czekamy
LILI zdrówka kochanaAS modlę się o Was będzie ok musi nie ma innej opcjiKarolcia 31 tydzień łał
jeśli masz takie skoki cukru niech diabetolog da ci insulinę podjesz więcej sobie i niebędziesz musiała mieć tak drastycznej diety porozmawiaj z nim na ten temat insulina nie taka zła
Pati no proszę
Gratulację
Kłaczek zdrówka dla Karolka i powodzenia
U mnie mąż wrócił do domu zrezygnował z pracy w Niemczech po urodzeniu Szymona non stop bardzo przeżywał że nie może byc z nami i nie było perspektywy żeby tam gdzie pracował dostać podwyżkę abyśmy tam z nim byli więc postanowił wrócić tu do pl od poniedziałku zaczyna pracę. Zarobki okropne cieszę się że mąż jest ze mną ale strach o rachunki itp musze jakoś to przegryźć nie wiem jak ale muszę. Jeśli będe miała chwilę zawsze zajrzę Buziaki kochane!!!!!!