reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

No wlasnie tak mi trudno cos kupic... Dzis postaram sie przelamac i moze wroce z jakimis spiochami.
wlasnie cyknelam sobie zdjecie ciazowe. prawie 8 miesiac zaczynam, a to w sumie moje drugie zdjecie z twarza w ciazy :sorry:

reklama
miśkam, ale biedna jesteś, że musisz leżeć :baffled: no ale jak trzeba to trzeba. Trzymam kciuki, żeby z nudów nie umarła :-D
aga_cina, już mam wszystko poprane i poprasowane, muszę to wszystko poukładać w szafie i komodzie. Ale te meble dalej brudne. Poza tym naklejki na ścianę muszę ponaklejać, ale na razie nie mam koncepcji. To są różnokolorowe kółeczka i musze to przemyśleć, żeby jakoś sensownie było.

Witam się Walentynkowo .
Wszystkiego najlepszego z Okazji Walentynek .
Od mężulka dostałam bombonierkę
UWAGA !!!!!
Wiśnie w likierze :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Kupił bo mu się opakowanie w kształcie serca podobało . :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny...bo sie tak zastanawiam...w którym tygodniu V_jolka urodziła?
34 tc.

My walentynek nie obchodzimy, za to byłam dzisiaj na wizycie i dziecię ładnie rośnie, serduszko pięknie pika, fotkę mam, ale wkleję zaś potem, ciężko było uchwycić, bo albo zwinęło się dziecię w kłębek albo śmigało po całej długości i szerokości :-D
W każdym razie pokazał się obraz na USG a ja " Jest wszystko dobrze, urosło. Serduszko jest?" W tej samej chwili dziecię pomachało rączką, lekarz nie zdążył się odezwać, a ja " Rusza się, żyje!" :-D:-D:-D
Także sama sobie zinterpretowałam badanie :rofl2:

Buziaki dla BB-Ciotek z okazji Walentynek :-)

20120214168.jpg

a_gala, proszę ucałować Elenkę od e-ciotki :-D
Lili, cudnie, że widziałaś ludzika. Spokojniejsza jesteś trochę?

Pokazuję meble. Nie ma jeszcze naklejek na ścianach ani dywanu. W kącie obok komody będzie w przyszłości regalik na zabawki. Kolor ścian wyszedł jakoś blado - w rzeczywistości to jaśniutki fiolecik, taki jogurt jagodowy.
Zobacz załącznik 437251Zobacz załącznik 437252Zobacz załącznik 437253

Jak dobrze kojarzę to w 34 tc .

Witajcie dziewczynki.
Dziś prawie cały dzień po za domem ...
Najeździłam się głupia ...no ale musiałam do kilku sklepów zajrzeć .
Odwiedziłam więc :
Zoologiczny ,pasmanterię ,hurtownię z ubraniami i bielizną (zakupy typowe do szpitala) i na koniec jeszcze sklep spożywczy ...
Jestem padnięta ...

Nie chcę się czepiać... w sumie to nie moja ciąża i może powinnam zostawić to bez komentarza, ale As, Ty chyba robisz wszystko, aby Karola była wcześniakiem...
Sory, ale skoro masz leżeć, to się leży, a nie lata cały dzień...

Kahaka, śliczne mebelki :)

Ostatnia edycja:
A_gala - śliczna Walentynka :tak:
Aga_cina - no to poodpoczywaj troszkę, a na zakupy jeszcze się wybierzesz.
Kahaka - śliczne te mebelki, pokoik bardzo ładny, planujesz jakieś naklejki na ścianę?

Zawsze po wizycie jestem spokojniejsza, natomiast i tak się podziwiam za spokój w tej ciąży, ale to dzięki Adriannie, Ona tak chodzi koło brzuszka, tuli, całuje, głaszcze, że dzidzia po prostu musi czuć tą siostrzaną miłość i musi zdrowo rosnąć, by potem z siostrą wariować. :tak:

reklama
Do góry