reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
As76 - no leż na dupie i po prostu leż. :-p
Kahaka - daj nam się tez pozachwycać? No chyba, żeś pojechała na porodówkę, bo dzieć zdecydował się wyjść jak zobaczył efekt końcowy :-p
Patka82 - humor znośniejszy? :sorry2:

dziękuje Lili :-), humor o wiele lepszy, mężus był i okazało się, że udało mu się załatwić wolne na poród:-):-):-), dziś już pojechał, ale w środę w nocy ma być:-), potem, albo pojedzie w piątek do środy, albo po porodzie :-) więc kamień z serca.

Sama siebie nie poznaje, zawsze byłam wrażliwa, ale bez przesady, teraz mogę płakać na zawołanie :zawstydzona/y:

patka, Lili, pochwalę się, owszem, ale meble jeszcze nie stoją na swoich miejscach. Wieczorem mężuś po pracy dokończy wszystko, to jutro w dziennym świetle popstrykam fotki. Ale ogólnie zadowolona jestem.
Lili, Ty mnie nie wysyłaj na porodówkę, jadę 1 marca i już!
patka, to u mnie wręcz przeciwnie z humorem, heh. Podekscytowana jestem strasznie. Hormony?

dziewczyny...bo sie tak zastanawiam...w którym tygodniu V_jolka urodziła?

Jak dobrze kojarzę to w 34 tc .

Witajcie dziewczynki.
Dziś prawie cały dzień po za domem ...
Najeździłam się głupia ...no ale musiałam do kilku sklepów zajrzeć .
Odwiedziłam więc :
Zoologiczny ,pasmanterię ,hurtownię z ubraniami i bielizną (zakupy typowe do szpitala) i na koniec jeszcze sklep spożywczy ...
Jestem padnięta ...
Proszę nie bić -naprawdę musiałam ...;-):-):-)
Przecież mąż mi nie kupi staników do karmienia :-D:-D:-D:-D

Chciałam też koszulę kupić do szpitala ,ale nie było fajnych i to był w sumie główny cel moich dzisiejszych zakupów ...
a i jeszcze majtki cieczkowe dla swojej suni musiałam zakupić ;-):-):-D:-D:-D
Teraz mam w blondynkę w czarnych majteczkach :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
As - być może i pewnych rzeczy nie jesteś w sanie przeskoczyć... Ale wydaje mi się że zakupy chociażby stanika ciążowego czy koszuli można powierzyć komuś innemu albo kupić przez neta..ale to Twój wybór, więc się nie czepiam..

Ewela , no wieki normalnie ! A co ty? Na ciężarówki wskoczyłaś , beibik będzie czy tak z przyzwyczajenia? :) Pisz co u Ciebie.
Patka , trzymam &&&& żeby gładko poszło :)
As , ty masz leżeć i odpoczywać a czytam że ty jak struś pędziwiatr .
Karolcia , ależ Wam ten suwak pogalopował :szok: buziaki

reklama
As - być może i pewnych rzeczy nie jesteś w sanie przeskoczyć... Ale wydaje mi się że zakupy chociażby stanika ciążowego czy koszuli można powierzyć komuś innemu albo kupić przez neta..ale to Twój wybór, więc się nie czepiam..
Wiesz niby tak ,ale ....
napaliłam się właśnie na taki jeden stanik w necie na ich stronie .
Coś mnie jednak podkusiło ,żeby jechać go obejrzeć i się okazało ,że MASAKRA !!!!
Dużo mniejszy niż ten co kupiłam ,wszędzie ciśnie ,uwiera ,gryzie po prostu :szok::szok::szok::szok:
I dobrze ,że pojechałam ,bo mam blisko .
a tak to bym 50 zł ,a nawet więcej do kosza wyrzuciła .
Kupiłam taki wypróbowany jak miałam z Kubusiem .
Zwykły antybakteryjny i miałam ochotę w nim do domu prosto z przymierzalni wracać ...;-):-):-)
Z koszulą też mam problem ,bo mnie teraz wszystko gryzie ,łaskocze ,przeszkadza ,ciśnie ....
I muszę dotknąć ,przymierzyć ,więc zakupy przez neta mi odpadają .
Kupiłam kilka rzeczy ,nacięłam się i wolę jechać sama ...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A to domek mojej Karolinki .:-D:-D:-D:-D

Jak teram mam taki brzuchol to jaki będzie przed porodem ?? :baffled::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_0185.jpg
    IMG_0185.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_0187.jpg
    IMG_0187.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Do góry