reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
poronionaogromne gratulacje:-D:-D:-D fantastycznie, że synuś jest już po tej stronie brzuszka:tak::tak::tak:, bardzo się cieszę, że już w domciu jesteści

kahaka nie da się ukryć, teraz kurde ja:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
do mnie to jeszcze nie dociera:-), a potem ty kochana:tak::tak::tak:

Dziś przyszła paczka nr 2 rożek i pieluszki, jeszcze czekam na paczkę nr 3 pościel do łużeczka i rożek.
kłaczek cieszę się, że zagadka została rozwiązana:tak:
karolcia dobrze, że wrzuciłaś na luzik, bedzie dobrze

patka, a do mnie przyszły paczki z meblami :-) oj będzie mój mąż miał robotę na weekend :-) nie daruję mu, musi poskładać :-p

Witajcie dziewczynki nocnie.
Bawiłam się dziś szydełkiem włóczką i na koniec wstążeczkami.
Powstał fajny komplecik dla Karolinki.;-)
Oto efekt tej zabawy

Witajcie dziewczynki.
A co tu tak cicho????
Wczoraj ostatnia ,a dzisiaj pierwsza :confused::confused:
WSTAWAĆ ŚPIOCHY !!!!!

U mnie strasznie zimno za oknem .
Nawet nie patrzę na termometr.
Mąż wyniósł pościel na taras i powiało,mnie to wystarczy .
Zmarzłam ....:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
chorowitkom zdrówka dużo życzę .:tak::tak::tak:
Kuba dziś wstał przed 7 i o tej godzinie nie wiedzieć czemu nas pobudził .:baffled::baffled::baffled:
Właśnie zasiadłam ze śniadaniem do kompa .

A mój mężuś przeszedł dziś całego siebie :szok::szok::szok:
Jak tylko wstał to pościel powywieszał,
klocki Kuby w salonie wszyściutkie posprzątał,
z psami na spacer poszedł,
teraz na całym piętrze kurze wyciera :szok::szok:
Prosił,żeby mu wodę do mycia podłóg zrobić ... :szok::szok::szok:

A na obiad zapowiedział,że będzie próbował zrobić żeberka w coli :szok::szok::szok::szok:
Normalnie szczękę z podłogi zbieram i w paszczy mi się nie mieści ,bo wciąż opada :szok::szok::-D:-D:-D

Hej dziewczynki.
Wczoraj poczułam się na tyle dobrze ,że wstałam posprzątać kuchnię . :sorry:
To znaczy bez przesady ,nie jakoś super tylko umyłam piekarnik,mikrofalę i kuchenkę gazową ,do tego powycierałam blaty ...
Efekt ...
Do końca dnia leżenie i leki,leki,leki. :eek::crazy:
Nosz kurna...
Nic mi dosłownie nie wolno. :no::no:
Jak leżę to nawet skurczy nie mam ,a jak cokolwiek zrobię to od kilku do kilkunastu na godzinę . :szok::szok:
Horror jakiś . :eek::eek:

Wczoraj zaczełam kolejną sukienusię . :-):-)
Tym razem nowy wzór węzeł salomona i zobaczymy co wyjdzie ,bo sama jestem bardzo ciekawa . :-D:-D:-D

Przepraszam dziewczynki ,że nie czytam wszystkiego ,ale jest mi ciężko siedzieć ,bo już brzuszek przeszkadza i mała się denerwuje podczas siedzenia .
Pozdrawiam Was gorąco .

As....no ręce opadają..."tylko umyłam piekarnik,mikrofalę i kuchenkę gazową ,do tego powycierałam blaty ... " Pamiętasz jak do mnie dzwoniłaś i mnie ochrzaniałaś, że mam leżeć? Mnie nawet do głowy nie przyszło, żeby sprzątać cokolwiek. NIc się nie stanie, jak będziesz mieć brudno w kuchni. Proszę leżeć, bo zbiorę baby-boomową ekipę i naślę na Ciebie :tak:

U nas składanie mebli. Tzn. mąż pracuje, a ja nadzoruję :-) szafa i komoda gotowe, zostało łóżeczko. Pochwalę się efektami, gdy wszystko skończymy.

As: cudenka potrafisz "wydziergac" - zadroszcze ,ale popieram Kahaka lezec to znaczy lezec i tyle ! ja mam okna nie myte od wakacji , a piekarnik w kuchni z litosci umyla tesciowa przed wigilia ale teraz spowrotem zapuszczony, u mie jest ok i moge cos porobic ale tez jak zaczynam sie wiecej gimnastykowac: schylac/podnosic rece itp.. to brzuszek sie ostro buntuje - lekarz wyraznie powiedzial : sluchac swojego ciala jak dziecko sie buntuje odpuscic robote i sie polozyc ,ja obecnie mam "kryzysy popoludniowe" i wpadam w 1-2godzinne drzemki nawet po kawie :))) organizm podczas snu skupia cala energie na rozwoju dziecka :) trzymajcie sie kobitki

reklama
Poroniona - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry