reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Hej :-)
Sorki nie nadrabiałam ostatnich dni, melduję że szczęśliwie rozpakowaliśmy się 4 lutego. Do wczoraj siedzieliśmy w szpitalu bo musieliśmy monitorować tętno Małego, później napiszę szczegóły bo teraz dopiero ogarniamy się ze wszystkim ;-)
Pozdrawiam wszystkie cpp-owe mamusie ;-)

reklama
Poroniona gratulacje, a dziewczyny juz sie martwiły, a ty prosze po cichutku urodziłaś :-)

Ja dziś byłam z wynikami wymazu i okazało sie ze mam jakąś bakterię i dostałam żel dopochwowo, podobno nic groźnego. Co najważniejsze to tetno zbadane dzidzi serducho bije, więc jestem spokojniejsza.

poroniona- gratulacje, super,ze juz masz Synka przy sobie.Jak juz troche odsapniesz, to napisz cos wiecej o porodzie itp.

Kłaczek - ale On mądrze śpi, jakby coś analizował we śnie ;-) Słodziak. :tak:
As76 - ślicznie. :tak:
"Madrze spi.":-D Bo to filozof jest, psze pani!

PORONIONA!! Normalnie gratki jakniewiemco! SUPER!! Jak dobrze ze juz po i udalo sie i masz juz syncia przy sobie - przytul go mocno!

A u nas tematu gownianego c.d. Chyba trafilismy jednak. Po podaniu Coliefu, kupale byly dwa - jeszcze ze sluzem, ale juz zolte. NIeco rzadsze niz na samym mleku. NIE MA NOWYCH PRYCHOW! NIE MA NAPINEK I PIERDOW NON STOP!! Karol spi spokojnie, dzis przespal noc w lozeczku i nie marudzil kiedy go po karmieniu tam odkladalam. Czekam na kupe... Jesli okaze sie ze Colief dziala, przejdziemy na mleko bezlaktozowe - poniewaz maly nie jada o okreslonych godzinach, stosowanie Coliefu jest nieco klopotliwe.

reklama
Poroniona , gratuluje serdecznie !!! Buziaki dla Arka.
kłaczek , super że doszliście od czego te kupy i że juz lepiej jest

Do góry