reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ewelina jesteśmy z Wami .
Szymon już duży facet i może się ewakuować ;-):-):-)
Lada moment go przytulisz i będzie git...:-):-)

reklama
Ewelinko trzymam kciuki mocno bardzo za Was!
Kłaczku Karolek to super chłopak, śliczniutki jest;) pocałuj w 'pintke' różowiutką;) a kociaki pilnują nowego w stadzie...
monisiowata jak po wizycie?
As Twoje robótki ręczne są śliczne! i gratuluję córeczki, super że wszystko dobrze;) już bliżej niż dalej!
a_gala śliczności ta Twoja Elenka;)ucałuj od e-ciotki;)
aga_cina to tylko Twoje wrażenie, że wolno mija, już 28tc, a dopiero co suwak wstawiałaś...

Brak mi czasu na forum, a tak lubię czytać co u Was. Moje dziecię jest tak absorbujące że ojej...ale nie płaczę z tego powodu, cieszę się każdą chwilą spędzoną razem z nią, jest kochana. Śmieje się już 'całą gębą' i to jest takie słodkie, zaczyna też gaworzyć.
pozdrawiamy cieplutko

Ewelinko będzie dobrze Trzymamy kciuki za szczęśliwe spokojne rozwiązanie. #8 tydzień to pięknie daleko a już za niedługo utulisz Szymcia

Witajcie o poranku

Ciekawe co tam u Eweliny?

Moja córcia odprowadzona do szkoły, pierwsze zadanie dzisiejszego dnia zaliczone :)
Cały czas miałam takie poczucie, że jestem niedługo po Ewelinie, a ona już na porodówce więc muszę się zebrać w sobie, bo nie jestem przygotowana :zawstydzona/y:

Na wizytowo zaraz kolejne wieści. :tak:

Dzisiaj moje dziecię brzuszkowe uczyło mamy wiary i pokory :-p Ide dzisiaj do lekarza żebym nie wiem co. No i od rana różne myśli:
- ciąża pozamaciczna (bo bardzo mnie boli brzuch, jakoś tak inaczej niż z Adą),
- serduszka nie będzie
- serduszko będzie
- ten polip mi siedzi w głowie
- itd.
Nie minęło 5 minut, a tuliłam się z panem klozetem jak diabli. Najgorsze, że jeszcze nic nie zdążyłam ani zjeść ani wypić, więc najgorsze z możliwych rzyganek.
Wstałam poklepałam brzuszek i śmiejąc się powiedziałam "dobra, dobra już wszystko zrozumiałam" :-p

witam kobitki:)
u nas po wizycie wszystko superancko :)) dzidzia juz wazy cos kolo 700gramow i ladna buzke pokazala na usg4D zdjecie do albumu :)) troche mnie pocieszylo bo jak widze 8kg na plusie na tym etapie to mnie martwi ile bedzie na finiszu :))
po rozmowie z profesorem zdecydowalismy ze teraz zaczniemy juz chodzic do ginekologa z naszych okolic bo rodzic i tak bede raczej na miejscu ale gosc zachowal sie ok i powiedzial z zawsze mozemy przyjechac na wizyte jezeli cos nas bedzie niepokoilo... jakas decyzje musielismy podjac bo placic dwoch lekarzy to za duzo (prof bierze 300pln a ginek u nas 170pln) w tym miesiacu i tak wyjda mi dwie wizyty
Klaczku - dzieki za informacje ja tez musze przemyslec jak postepowac z Kicia, mnie martwi ze kot spi w naszej sypialni i czesto przychodzi do lozka - staram sie go oduczyc i dziecko tez bedzie z nami jak tu dopilnowac oboje :) jak kota probuje wyrzucic z pokoju to jest masakra ...on jest bardzo towarzyski i musi byz tam gdzie ludzie sa
Ewelinka - myslami jestem przy WAS buziaczki !!!

Oj widzę, że tu się sporo dzieje :szok:

Ewelinko - kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Będzie dobrze :tak::tak::tak:

Lili - ja myślę, że młodzież tobą zrobiła porządek. Co ta matka ma za głupie pomysły! Polip? Też coś! Jak już się urodzi, to ci wypomni, żeś z niego polipa zrobiła!:angry: Tak nawiasem mówiąc moja mama zrobiła ze mnie kotleta mielonego, bo jak ja wzięły mdłości, to myślała, ze się kotlecikiem struła :-D. No i ładny pasztet wyszedł z tego kotleta :-D
Moja prababcia zrobiła ze swojego syna klimakterium a potem guza, więc jak widzę wszystkie chwyty dozwolone.
Kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Monisiowata - fajnie, ze wszystko w porządku :)

Kłaczku - Karolek jest przesłodki, widzę pełną symbiozę z kotem :) Widzę, że macie rodzinną sielankę, wszyscy się kochają aż miło poczytać :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich.

reklama
Do góry