reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Jujka - wielkie gratulacje, super! Witaj Lena! :tak:

Karolcia, Anetha - wygrałyście z losem i będziecie tulić Maleństwa. Kciuki za Wasz wizyty. :tak:
Miśkam - u mnie też było mokro albo mokro było a sucho w gaciach, różnie na różnych etapach, po porodzie z kolei susza. :confused2:
Kłaczek - ja pierdykam zegar tyka :laugh2:
Agala - to będziecie mieć super prezent gwiazdkowy :tak:
Monisiowata - i u Ciebie suwaczek ślicznie mknie. :tak:

Hej dziewczyki
jujka, wspaniale! Gratulacje dla całej rodzinki.
As, jak tam u Ciebie?

Ja dzisiaj cały dzień i noc sama siedzę, bo mąż na szkolenie pojechał do Bydgoszczy :crazy: w dodatku przeziębił się i dziś spał w drugim pokoju :-D

Jujka - gratuluję Małego Wielkiego Cudu:):):)
Kahaka - mojego męża też coś dopadło i jest na l4. Usiłujemy się trzymać z daleka od siebie, choć w naszym małym mieszkaniu to bardzo trudne. Jedyny plus taki, że nie muszę sama siedzieć w domu...

miśkam, mój mąż jest tak uparty, że na zwolnienie pójdzie chyba dopiero, jak będzie umierał :no: i wkurza mnie, bo chodzi w cienkiej kurtce, szyja goła, a potem narzeka, że chory. Powiedziałam mu, że nie będę mu współczuć, bo sam sobie na przeziębienie zapracował. I niech mnie tylko zarazi....:wściekła/y:
kłaczek, a kogo Ty tam masz? Opiekujesz się jakimś dzieckiem?

U mnie przed chwilą był kurier i przywiózł zabawki z allegro dla naszych chrześniaków na święta. Fajne są :-)
A ja zaraz lecę do miasta i do mamy wpadnę.

Jujka gratulacje!!!

gratuluję wszystkim nowo zafasolkowanym i trzymam kciuki

a_gala ty już widzę na finiszu, czyli godzina zero co raz bliżej

u mnie mały sajgon, bo mała w ciągu dnia nie chce spać ale dajemy radę
pozdrowienia

reklama
Rozmawiałam dziś z Jujką.
Przespały całą noc .Mała bardzo spokojna.
Jak wszystko będzie dobrze ,to w piątek wychodzą do domu.
Mam fotkę Lenki na komórce ,ale nie mogę zgrać ,bo zgubiłam kabel...:sorry::sorry::sorry:
Wybaczcie :rofl2::rofl2:

A u mnie...
Byłam dziś na uczelni dopełnić formalności rezygnacji.:tak::tak:
Potem pojechałam na drugi koniec Warszawy prawie do biblioteki,która okazała się zamknięta :sorry::sorry::sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ze złości poszłam do carrefoura i zaszalałam .:sorry::sorry::rofl2::rofl2:
Trafiłam na promocję ciuszków dla niemowlaków i odpłynęłam :-):-):-)
Wydałam 170 zł ,ale kupiłam 5 pajacyków welurkowych ,5 par body po 6 zł ,1 body za 5 zł i 1 body bez rękawków z Disney's za 15 ;-),skarpetki grzechoczące za 7 zł i rampersy w 5-10-15 za 19 zł :-D:-D:-D:-D
Zakupy uważam za udane i do tego za rozsądną cenę :tak::tak::-):-)
Ufff ależ jestem dziś szczęśliwa i napatrzeć na te cudności się nie umiem.:-D:-D:-D:-D
Zrobiłam obiad i czas na odpoczynek.
idę poleżeć:tak::tak::tak:

Do góry