kasia2011
Fanka BB :)
a_gala ja dla spokoju tez bym poszla na to usg aczkolwiek zazwyczaj dziewczynki rodza sie male a z tego co widac po zdjeciach to ty szczuplutka jestes i mala moze miec to po tobie
bo moja to napewno duza bedzie z kuli nas bo oba przy kosci troche jestesmy tylko ja z tedencja do szypkiego chudniecia a moj raczej tycia
a co do terminu to ja mala moge juz miec za 3 tyg bo nie chce sie uparciuch obrocic i siedzi dalej na pupie i naparza mame po zoladku i mam taka zgage ze az rure mi przepala no i gin za 2 tyg jak nic sie nie zmieni wysyla mnie na cc i w tym samym czasie sciagnie mi szewke
AS kciuki zacisniete
magnusik faktycznie to juz miesiac minol az nie chce sie wiezyc dopiero co rodzilas
poroniona no no juz 29tc zajebiscie juz niedlugo twoja kolej ;-)
EwelinaK u mnie jest to samo tez mam wrazenie ze sikam w majciatka bo takie mam wrazenie ale moj gin mowi ze to prawidlowo nawet ten sluz ktory plynie okropnie z ranca nie powinien mi spedzac sen z oczu takze bez paniki jezeli wody sa w idealnym poziomie to nie ma co sie martwic![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
bo moja to napewno duza bedzie z kuli nas bo oba przy kosci troche jestesmy tylko ja z tedencja do szypkiego chudniecia a moj raczej tycia
a co do terminu to ja mala moge juz miec za 3 tyg bo nie chce sie uparciuch obrocic i siedzi dalej na pupie i naparza mame po zoladku i mam taka zgage ze az rure mi przepala no i gin za 2 tyg jak nic sie nie zmieni wysyla mnie na cc i w tym samym czasie sciagnie mi szewke
AS kciuki zacisniete
magnusik faktycznie to juz miesiac minol az nie chce sie wiezyc dopiero co rodzilas
poroniona no no juz 29tc zajebiscie juz niedlugo twoja kolej ;-)
EwelinaK u mnie jest to samo tez mam wrazenie ze sikam w majciatka bo takie mam wrazenie ale moj gin mowi ze to prawidlowo nawet ten sluz ktory plynie okropnie z ranca nie powinien mi spedzac sen z oczu takze bez paniki jezeli wody sa w idealnym poziomie to nie ma co sie martwic
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)